Χριστούγεννα στο παρκέ για τον Αρη

Χριστούγεννα στο παρκέ για τον Αρη

Οι Κίτρινοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με την Κύμη – Προπόνηση και ανήμερα των Χριστουγέννων από τον Γιάννη Καστρίτη.

Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά, προκειμένου ο Αρης να βγει από το αγωνιστικό τέλμα και να επιστρέψει άμεσα στο δρόμο των επιτυχιών.

Οι Κίτρινοι το περασμένο Σάββατο ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Χολαργό, για την 10η αγωνιστική και βυθίστηκαν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία της Basket League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε κρίση και στον εκτός έδρας αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (29/12, 18:00) με την Κύμη θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στο στρατόπεδο του Αρη, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Κύμη.

Ο Γιάννης Καστρίτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και καταστρώνει χωρίς προβλήματα τα πλάνα του για τον πολύ σημαντικό αγώνα του Σαββάτου. Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για τους παίκτες του Αρη είναι το απόγευμα των Χριστουγέννων, με τους Κίτρινους να δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις για να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ