Άρης: Μέσα ο Βεργίνης, εκτός και πάλι ο Σλαφτσάκης

Άρης: Μέσα ο Βεργίνης, εκτός και πάλι ο Σλαφτσάκης

Ευχάριστα νέα για τον Βεργίνη που ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης της Τετάρτης, ενώ εκτός παραμένει ο Διαμαντής Σλαφτσάκης.

 

Με μια επιστροφή συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον εκτός έδρας «τελικό» με την Κύμη το ερχόμενο Σάββατο (29/12). Ο Γιάννης Καστρίτης είδε τον Δημήτρη Βεργίνη να ακολουθεί μεγάλο μέρος του προγράμματος και ουσιαστικά να θέτει εαυτόν στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού για το ματς αυτό.

Εξάλλου, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ακολούθησε ατομικό, καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές. Πάντως εκτιμάται οτι και ο Ελληνας φόργουορντ θα τεθεί στη διάθεση της ομάδας για το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: «Ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (26/12) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κύμη (29/12, 18:00, ΕΡΤ2) για την 11η αγωνιστική της Betshop Basket League. Ο Δημήτρης Βεργίνης συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό και θεραπεία, εξαιτίας των ενοχλήσεων στο δεξί ώμο. Μόνος του γυμνάστηκε ο Διαμαντής Σλαφτσάκης που απουσίασε από τη χθεσινή (25/12) προπόνηση, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση video.

Αύριο (27/12), η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ