Γκρίφιν: «Δύσκολη εβδομάδα μετά τον Παναθηναϊκό αλλά επιστρέψαμε αποφασισμένοι»

Γκρίφιν: «Δύσκολη εβδομάδα μετά τον Παναθηναϊκό αλλά επιστρέψαμε αποφασισμένοι»

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν της ΑΕΚ, αποκάλυψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ το πνεύμα που επικρατεί στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο μετά τον διασυρμό από τον Παναθηναϊκό.

Η… σφαλιάρα από τον Παναθηναϊκό και η ήττα με κάτω τα χέρια από τους πράσινους φαίνεται να έχει πεισμώσει του παίκτες της ΑΕΚ και να έχει κεντρίσει τον εγωισμό τους. Αυτό αποκάλυψε ο Μάλκολμ Γκρίφιν που προανήγγειλε την αντίδραση της Ένωσης στην τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς κόντρα στον ανεβασμένο Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Αμερικανός της Βασίλισσας στο blog του:

«Καλησπέρα σας.

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία στις οικογένειές σας.

Προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Έπρεπε όλοι στην ομάδα να διαχειριστούμε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα. Νομίζω πως το διήμερο ρεπό που είχαμε αμέσως μετά την αναμέτρηση λειτούργησε πολύ θετικά και επιστρέψαμε στις προπονήσεις ακόμα πιο αποφασισμένοι.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο, στον τελευταίο αγώνα γι’ αυτή τη χρονιά. Ο Πανιώνιος έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με την αρχή της περιόδου. Το απέδειξε τις τελευταίες αγωνιστικές, όπου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από το Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα έρθει να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος και με μοναδικό στόχο να μας προκαλέσει ζημιές.

Εμείς χρειάζεται να δείξουμε σοβαρότητα, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό και να πάρουμε τη νίκη, ώστε να αποχαιρετήσουμε το 2018 με χαμόγελα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ