Τουπάν: «Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν είχαμε ενέργεια»

Τουπάν: «Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν είχαμε ενέργεια»

Ο Γάλλος φόργουορντ του Ολυμπιακού μέσα από το Blog του ΕΣΑΚΕ μίλησε για την ήττα από τη Νταρουσάφακα και την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η έλλειψη ενέργειας ήταν το βασικό πρόβλημα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση απέναντι στη Νταρουσάφακα, σύμφωνα με τον Αξέλ Τουπάν. Ο Γάλλος φόργουορντ του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε μέσα από το blog του ΕΣΑΚΕ για το ματς με την Τουρκική ομάδα αλλά και τον επικείμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική της Basket League. Αναλυτικά όσα είπε ο Τουπάν:

«Γεια σας!

Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά! Δυστυχώς η εβδομάδα δεν κύλησε όπως θέλαμε. Χάσαμε από την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη. Για εμένα το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν είχαμε ενέργεια. Κάναμε πραγματικά κακό παιχνίδι. Παρόλα αυτά παλέψαμε, φτάσαμε κοντά στην ανατροπή, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλαμε. Επαναλαμβάνω πως συνολικά κάναμε κακό παιχνίδι και το αποτέλεσμα ήταν μια απογοητευτική ήττα.

Δεν υπάρχει, όμως, χρόνος να μείνουμε σε αυτή. Πρέπει να ανακάμψουμε άμεσα και να εμφανιστούμε βελτιωμένοι στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα και ένας αγώνας μακριά από το σπίτι σου κρύβει πάντα δυσκολίες. Δεν θα είναι εύκολο. Το πιθανότερο είναι το γήπεδο να είναι γεμάτο και να έχει ‘τρελό’ παλμό η εξέδρα. Ξέρουμε πως μας περιμένουν και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Στα εκτός των τεσσάρων γραμμών… Πέρασα πολύ όμορφα Χριστούγεννα. Η οικογένειά μου ήρθε επίσκεψη και περνάμε όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί, παρότι στο ενδιάμεσο μεσολαβούν ταξίδια και αγώνες με την ομάδα. Ο μπαμπάς μου, ο οποίος είναι προπονητής στις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας, συμμετέχει αυτό το Σαββατοκύριακο σε σεμινάριο μαζί με τον κόουτς Γιαννάκη. Είμαι σίγουρος πως όλοι θα έχουν κάτι να πάρουν από αυτό και ελπίζω να το διασκεδάσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ