Χολαργός – Λαύριο 82-71

Χολαργός – Λαύριο 82-71

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη επικράτησε με 82-71 του Λαυρίου και συνεχίζει να κάνει πορεία πλέι οφ.

Και τι έγινε που είναι νεοφώτιστος; Γιατί να μην το πιστεύει; Ο Χολαργός έδειξε τα δόντια του και στο Λαύριο, αφού επικράτησε εντός έδρας με 82-71 και παραμένει σε τροχιά πλέι οφ. Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη, χάρη στον φοβερό Ντάνι Αγκμπελέσε των 18 πόντων, 10 ριμπάουντ και 4 μπλοκ, πραγματοποίησαν ιδανικό δεύτερο ημίχρονο και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Η διαφορά έφτασε στους 18 πόντους, με το Λαύριο να έχει τον Λαμπ ως μοναδικό που αντιστεκόταν, με τον Χολαργό να φτάνει τις 6 νίκες στο πρωτάθλημα και να σκαρφαλώνει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η εξέλιξη του ματς…

Πολύ ενδιαφέρουσα πορεία είχε το πρώτο δεκάλεπτο στον Χολαργό, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται αρχικά με δύο πόντους έπειτα από λέι απ του Λαμπ (7-9). Οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν και παρά το 11-11 από τον Κακλαμανάκη, έτρεξαν ένα 6-0 σερί με τον Γιάνκοβιτς και προσπέρασαν με έξι με 3:11 για το δεκάλεπτο. Ο Κακλαμανάκης ξανά από τις βολές μείωσε για το Λαύριο, όμως το τρίποντο του Χόκινς και αργότερα εκεί του Τάλτον, έφεραν το 25-19 που ήταν και το σκορ της περιόδου.

Οι παίκτες του Λυκογιάννη ανέβασαν κι άλλο ρυθμούς. Ο Τάλτον αρχικά με τρίποντο και ο Λαβ στη συνέχεια, έδωσαν αέρα 12 πόντων στους νοεφώτιστους (33-21), Κουζέλογλου και Ινκγλις σκόραραν για το 36-28, με τον Τζόουνς να ρίχνει την απόσταση στους 6 πόντους. Ενα μικρό ξέσπασμα από τους Οκερέαφορ και Αγκμπελέσε δημιούργησε το 42-32, με το ημίχρονο να καταλήγει στο 46-39 έπειτα και το ντράιβ του Μαστρογιαννόπουλου στο τέλος της επίθεσης.

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Το τρίτο δεκάλεπτο ηταν ιδανικό για τον Χολαργό. Επιβλητικός σε κάθε σημείο του παρκέ, με το Λαύριο κατά κύριο λόγο σε ρόλο θεατή, ο Οκερεαφόρ έγραψε το 53-42, ο Λαμπ μείωσε, αλλά οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν ένα απίστευτο επιμέρους σκορ και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στο συγκρότημα του Σερέλη.

Με την άμυνα και το τρανζίσιον παιχνίδι για όπλο, ο Χολαργός προσπέρασε με 12 έπειτα από δίποντο του Αγκμπελέσε (59-47) για να ακολουθήσει ένα συνολικό 8-0 σερί για τους γηπεδούχους και το σκορ να εκτοξευχθεί στο 65-47!

Με την έναρξη της τελευταίας περιόδου, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 65-52 με τον Κακλαμανάκη, αλλά Χόκινς και Τάλτον επανέφεραν τη διαφορά στους 18 πόντους.

To Λαύριο προσπάθησε να κάνει την τελευταία του αντεπίθεση. Με τον Λαμπ να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεών του, η διαφορά έπεσε στους 10 πόντους (71-61), ο Αγκμπελέσε έκανε το 73-61 και ο Κουζέλογλου το 73-63, για να τους ακολουθήσει ο Μαστρογιαννόπουλος με τρίποντο για το 75-66 με 2:42 για τη λήξη του ματς.

Ο Γιάνκοβιτς πάντως έκοψε τις ορέξεις του Λαυρίου με ένα δίποντό του, με τους φιλοξενούμενους ουσιαστικά να έχουν αποδειχτεί τη μοίρα τους και ο Χολαργός πήρε το 6ο ροζ φύλλο αγώνα του φέτος, φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ