Συνάντηση Καστρίτη και οπαδών με στόχο την εξομάλυνση της κατάστασης στον Άρη

Συνάντηση Καστρίτη και οπαδών με στόχο την εξομάλυνση της κατάστασης στον Άρη

Η ήττα από την Κύμη έφερε πολλές προστριβές μεταξύ οπαδών και ομάδας και ο κόουτς Καστρίτης οργάνωσε μια συνάντηση για να μιλήσουν και να αναλύσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Η Κύμη επικράτησε του Άρη με 75-57 και τον έριξε στη ζώνη υποβιβασμού στο πρωτάθλημα της Basket League. Η πορεία και οι εμφανίσεις του πάλαι ποτέ Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στους οπαδούς του Άρη που φρόντισαν να το εκφράσουν στην ομάδα στα διόδια των Μαλγάρων, κατά την επιστροφή των κιτρινόμαυρων στη Θεσσαλονίκη.

Πλέον το κάθε ματς για τον Άρη είναι εξαιρετικά κρίσιμο και ο κόουτς Καστρίτης αντιλαμβανόμενος την κατάσταση αλλά και τον εκνευρισμό των οπαδών επεδίωξε μια συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς. Κατά τη διάρκειά της, η Super 3 ζήτησαν από την μεριά τους άμεση βελτίωση των εμφανίσεων για να έρθουν και οι πολύτιμες νίκες, με τον Καστρίτη να συμφωνεί και να ζητά από μεριάς του γεμάτο γήπεδο για την αναμέτρηση κόντρα στον Ήφαιστο αλλά και τις επόμενες και γενικότερη ηρεμία γύρω από την ομάδα για να δουλέψει σε ηρεμία τις επόμενες μέρες.

Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν η καθεμία να πράξει το χρέος της για να καταφέρει τελικά ο Άρης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποφύγει ένα ατιμωτικό υποβιβασμό, παίρνοντας τις νίκες που χρειάζεται, ξεκινώντας από τις εντός έδρας αναμετρήσεις σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, κερδίζοντας έτσι έναν σύμμαχο στη δύσκολη μάχη που καλούνται να δώσουν και φέτος οι Θεσσαλονικείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ