Μεγάλο comeback: Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Ντελρόι Τζέιμς!

Μεγάλο comeback: Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Ντελρόι Τζέιμς!

Ο 32χρονος άσος ζήτησε να φύγει από την Γκάζιαντεπ για να φορέσει τα Κιτρινόμαυρα, με την ΑΕΚ να φτιάχνει ξανά το δίδυμο ψηλών που έφερε τις περυσινές επιτυχίες.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ετοιμάζει μια μεγάλη επιστροφή για την ενίσχυση την front line της Βασίλισσας. Συγκεκριμένα είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Ντελρόι Τζέιμς!

Ο 32χρονος φόργουορντ που πέρυσι ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών των επιτυχιών της Ένωσης όμως για οικονομικούς λόγους αποφάσισε το καλοκαίρι να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του αποδεχόμενος την πρόταση της Γκάζιαντεπ δεν έκλεισε την πόρτα στην ΑΕΚ αφού ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς με την ομάδα αλλά και την οικογένεια Σάκοτα.

Στην τουρκική ομάδα μπορεί να έχει χρόνο συμμετοχής 25 λεπτά, 9 πόντους και 5 ριμπάουντ μέσο όρο καλοβλέπει όμως την επιστροφή του στους Κιτρινόμαυρους! Το comeback είναι πιο κοντά από ποτέ. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη, ο Τζέιμς συμφωνεί και έχει ζητήσει από την Γκάζιαντεπ να τον αποδεσμεύσει.

Αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται ακόμη και  εντός ολίγων ωρών να οριστικοποιηθεί η αποδέσμευση από την Γκάζιαντεπ κι ο παίκτης να έρθει άμεσα στην χώρα μας και να είναι έτοιμος ακόμη και για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στις 06/01.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ