Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντελρόι Τζέιμς (pic)

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντελρόι Τζέιμς (pic)

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το 2020 θα είναι ο Ντελρόι Τζέιμς. Η Κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του το απόγευμα της Τετάρτης (02/01). Ο Αμερικανός θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι τo καλοκαίρι του 2020 θα είναι ο Ντελρόι Τζέιμς, αφού η Κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του Αμερικανού φόργουορντ το απόγευμα της Τετάρτης (02/01). Ο 31χρονος αποδεσμεύτηκε από την τουρκική Γκαζιαντέπ και θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Ένωσης, ενώ τίθεται άμεσα στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι και αναμένεται να είναι έτοιμος για προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Τζέιμς έχει ύψος 2.03 μ. και πέρυσι είχε 8.8 πόντους με 50% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 70% στις βολές μαζί με 4.4 ριμπάουντ 1.6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα ανά 22 λεπτά συμμετοχής στη Basketball Champions League.

Με τον Εξέιβιερ Ρατάν-Μέις να έχει ήδη αποχωρήσει και τον Τάιλερ Ρόμπερσον να έχει απογοητεύσει, οι παράγοντες της ΑΕΚ ήθελαν να κινηθούν για την απόκτηση δύο παικτών. Ο ένας εξ αυτών, λοιπόν, είναι ο Ντελρόι Τζέιμς.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ και οι πρώτες δηλώσεις του:

«Εκ των πρωταγωνιστών της περσινής θεαματικής πορείας της Βασίλισσας, ο Ντελρόι Τζέιμς, επιστρέφει στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι υπέγραψε σήμερα (02/01) συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020, ο Ντελρόι Τζέιμς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται στην Αθήνα αύριο (03/01).

Για την επιστροφή του στη Βασίλισσα δήλωσε στο aekbc.gr.

«Αισθάνομαι υπέροχα, που επιστρέφω… σπίτι μου. Θέλω να “χτίσω” πάνω στην περσινή εκπληκτική χρονιά που είχαμε. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ΑΕΚ να πετύχει τους εφετινούς στόχους της.

Έχω λάβει πάρα πολύ αγάπη απ’ όλους στην ομάδα. Είναι κάτι, που δεν περίμενα στο βαθμό αυτό, και είμαι έτοιμος να τους το ανταποδώσω. Είμαι έτοιμος να παλέψω ξανά για την ΑΕΚ. Περιμένω να «εισπράξω» το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη από τον κόσμο της ΑΕΚ. Έτοιμος για τη Βασίλισσα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Υπέγραψε ο Delroy James στη Βασίλισσα #AEKBC #WelcomeHome @del_james21 #FollowTheQueen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ