Αρης: Επιασε αμέσως δουλειά ο Τολιόπουλος (pics)

Αρης: Επιασε αμέσως δουλειά ο Τολιόπουλος (pics)

Ο 22χρονος γκαρντ ταξίδεψε το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη και το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Αρη.

Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο γήπεδο ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο 22χρονος γκαρντ λίγο μετά την άφιξή του στην συμπρωτεύουσα βρέθηκε στο «Nick Galis Hall» και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Αρη!

Ο νεαρός άσος είχε την πρώτη του γνωριμία με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Καστρίτη, αλλά και τους νέους του συμπαίκτες, με την ΚΑΕ Αρης μάλιστα να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Τολιόπουλου με την κίτρινη φανέλα.

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ αύριο αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο προπονητής του Αρη τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και ποντάρει πολλά πάνω του ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον Ηφαιστο Λήμνου.

Από εκεί και πέρα, πριν την έναρξη του προγράμματος ο Καστρίτης ανέλυσε σε βίντεο την ομάδα της Λήμνου, ενώ ο Δημήτρης Βεργίνης συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ