Τι θα δώσει ο Θίοντορ στην ΑΕΚ (vid)

Τι θα δώσει ο Θίοντορ στην ΑΕΚ (vid)

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε το μεγάλο μπαμ και έντυσε στα «κιτρινόμαυρα» τον Τζόρνταν Θίοντορ έναν παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκας που θα βοηθήσει την Βασίλισσα να αλλάξει επίπεδο και να διεκδικήσει ξανά το Basketball Champions League.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε και πάλι το… θαύμα του και έφερε τον Τζόρνταν Θίοντορ στην ΑΕΚ. Δεδομένου ότι η Ένωση δεν αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, μια μεταγραφή σαν κι αυτή δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι θεωρείται μια πρώτης τάξεως «βόμβα» και υπέρβαση από τον ιδιοκτήτη των «κιτρινόμαυρων». Πάμε να δούμε όμως ποιος είναι ο Θίοντορ και τι θα προσφέρει στην ομάδα του Λούκα Μπάνκι που τον περιμένει πως και πως για να τον εντάξει στην ομάδα του.

Ο 29άχρονος πλέι μέικερ είναι αυτό ακριβώς που έψαχνε η ΑΕΚ για την θέση καθώς πρόκειται για έναν ικανότατο σκόρερ αλλά και έναν εξαιρετικό χειριστή της μπάλας που θα δώσει λύση στο πρόβλημα της ομάδας τόσο στον άσσο αλλά και στη θέση δύο μετά την αποχώρηση του Ρατάν Μέις που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα αλλά και την μακροχρόνια απουσία του Βασίλη Ξανθόπουλου ο οποίος μόλις πριν λίγες μέρες μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Μπορεί το ύψος να μην είναι το προσόν του (1.83) κάτι που του στέρησε και μια ευκαιρία ίσως στο ΝΒΑ ωστόσο έχοντας γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο και με την ΑΕΚ να είναι η δέκατη ομάδα στην καριέρα του, είναι γεμάτος από εμπειρίες και έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ στην επίτευξη των στόχων της ώστε να επιστρέψει κι ο ίδιος στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Εκεί βρισκόταν εξάλλου πέρσι όταν και αγωνιζόταν με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο με την οποία είχε μ.ο. 11.6 πόντους και 4,3 ασίστ. Το μεγάλο μπαμ το έκανε στην Μπάνβιτ τη σεζόν 2016-17 όταν αγωνίστηκε στο BCL και αναδείχθηκε και MVP της διοργάνωσης, βοηθώντας την τουρκική ομάδα να φτάσει ως το Final Four ενώ την προηγούμενη χρονιά κατέκτησε και το Κύπελλο Τουρκίας με την ίδια ομάδα, όντας μάλιστα και MVP του τελικού. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Αντάλια, στο Πουέρτο Ρίκο, στη Δομινικανή Δημοκρατία, στην Μερσίν, στους Σκαϊλάινερς Φρανκφούρτης και στην Γαλλική Μπρεσέ.

https://www.youtube.com/watch?v=Xcce5j7gfc4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ