«Φουλάρει» για Κιλπάτρικ ο Παναθηναϊκός (vids)

«Φουλάρει» για Κιλπάτρικ ο Παναθηναϊκός (vids)

Ο Αμερικανός σκόρερ Σον Κιλπάτρικ είναι στις τελικές επαφές με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό επιταχύνει τις εξελίξεις γύρω από τα μεταγραφικά του παναθηναϊκού, που εδώ και καιρό είναι σε αναζήτηση γκαρντ.

Έτσι λοιπόν ο Σον Κιλπάτρικ αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει τα κενά στην περιφέρεια του «τριφυλλιού», μια και αυτός είναι ο παίκτης που έχει προκρίνει ο Ρικ Πιτίνο.

Οι δυο πλευρές είναι σε επαφές εδώ και μερικές ημέρες, αλλά είχε διαπιστωθεί οικονομική διαφορά, καθώς ο παίκτης ζητούσε 150 χιλιάδες δολάρια το μήνα ως το τέλος της σεζόν.

Φαίνεται όμως ότι μετά τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ, οι πράσινοι αναμένεται να καλύψουν τη διαφορά που υπάρχει και θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν την προσπάθεια για την απόκτηση του Αμερικανού.

Ο Κιλπάτρικ έχει αγωνιστεί συνολικά σε έξι ομάδες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μεταξύ των οποίων και οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο την σεζόν 2017-18 (Μινεσότα, Ντένβερ, Μπρούκλιν, Κλίπερς και Σικάγο).

Από τα νούμερα που είχε την περσινή σεζόν με τους Σικάγο Μπουλς σε εννέα παιχνίδια, που σκόραρε 15,4 πόντους κατά μέσο όρο επιβεβαιώνεται η ικανότητά του στο εύκολο καλάθι.

Όσον αφορά την πιο «γεμάτη» του σεζόν, αυτή ήταν με τους Μπρούκλιν Νετς (70 παιχνίδια), όταν και σκόραρε 13,1 πόντους ανά ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ