Χρηστίδης: «Ο Τολιόπουλος θα βοηθήσει τον Άρη»

Χρηστίδης: «Ο Τολιόπουλος θα βοηθήσει τον Άρη»

Στην έλευση του Τολιόπουλου και στην κρισιμότητα του αγώνα με τον Ήφαιστο στέκεται ο νεαρός σέντερ των κιτρινόμαυρων.

Πεπεισμένος ότι ο Βασίλης Τολιόπουλος θα βοηθήσει τον Αρη εξέφρασε ο Βασίλης Χρηστίδης. Ο Ελληνας γράφοντας στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ εξήγησε ότι ο νεαρός γκαρντ δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, γνωρίζοντας αρκετούς από τους παίκτες των κίτρινων από τις Εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Χρηστίδης:

«Όσο είναι δυνατόν πιο έτοιμοι

Γεια σας φίλοι μου. Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία, πολλά χαμόγελα και ό,τι καλύτερο με το νέο έτος.

Με την έλευση της νέας χρονιάς, προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας μας ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος θα μας βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε στη Basket League. Ήρθε σε ένα περιβάλλον, στο οποίο δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί, καθώς γνωρίζει σχεδόν όλους τους Έλληνες παίκτες και με κάποιους υπήρξε συμπαίκτης στις Εθνικές ομάδες.

Αυτό θα τον βοηθήσει να μπει πιο γρήγορα στο κλίμα και να βοηθήσει τον Άρη, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου. Για μένα προσωπικά δεν είναι η πιο εύκολη στιγμή για να γράφω blog, μετά τα  τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Ο αγώνας με τον Ήφαιστο θα είναι δύσκολος, αλλά στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το το δυνατόν πιο έτοιμοι, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ