Σκουλίδας: «Μπορούμε να μάθουμε πολλά από τον Παναθηναϊκό»

Σκουλίδας: «Μπορούμε να μάθουμε πολλά από τον Παναθηναϊκό»

Οσα έγραψε στο μπλογκ που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Χολαργού με το τριφύλλι.

Μετά από τέσσερις σερί νίκες, ο Χολαργός δίνει ένα πολύ δύσκολο ματς, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή (6/1, 17:00) τον Παναθηναϊκό στο «Νίκος Γκάλης» στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ο Διονύσης Σκουλίδης αναφέρθηκε στο ματς αυτό, τονίζοντας ότι παρά την πιθανή ήττα, η ομάδα του μπορεί να κερδίσει χρήσιμες εμπειρίες απέναντι σε μια ομάδα όπως οι πράσινοι.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ:

«Γειά σας φίλοι μου

Πρώτα απ’ όλα καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα! Διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του καινούργιου χρόνου και θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία, αγάπη και ευτυχία. Μπροστά μας έχουμε ως αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι υψηλού επιπέδου και με μεγάλη ιστορία.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, γιατί παρόλο το επίπεδο της ομάδας, έχει αλλάξει προπονητή με την έλευση του κ. Πιτίνο και έχουν διαφορετική ψυχολογία κάτι που φάνηκε από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια στο πρωτάθλημα και την Euroleague.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, να μην αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να κάνουμε μεγάλες επιθέσεις. Να μην βιαζόμαστε να εκτελέσουμε στην επίθεση! Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σ’ ένα ματς από το οποίο μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα.

Είμαστε σε καλή κατάσταση παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε ορισμένα προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα. Έχουμε ένα σερί νικών που είναι σημαντικό και πιστοποιεί την ανοδική πορεία που βρισκόμαστε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ