Τα post του Γιαννακόπουλου άναψαν φωτιές!

Τα post του Γιαννακόπουλου άναψαν φωτιές!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημοσιοποίησε φωτογραφία του οπαδού του Ολυμπιακού με τη σύζυγό του, απαιτεί «δημόσια συγνώμη», τα έβαλε με Αγγελόπουλους και Ευρωλίγκα, ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα, η Θύρα 7 απάντησε και τα πράγματα αγριεύουν!

Τα πράγματα ξέφυγαν! Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η κόντρα που άναψε μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Με τις αντιδράσεις μετά την αναμέτρηση του ΣΕΦ και τη νίκη του Ολυμπιακού, να είναι ακραίες.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ, αφού έκανε έντονα παράπονα για το γεγονός ότι τον έφτυσαν οπαδοί των Πειραιωτών, εν συνεχεία προχώρησε σε μία ακατανόητη πράξη, επικηρύσσοντας για 10.000 € οπαδό των γηπεδούχων, που κατά τα όσα ανέφερε, ήταν εκείνος που τον έφτυσε! Μάλιστα, δημοσιοποίησε και τη φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Η ενέργειά του αυτή, προκάλεσε την έκδοση σφοδρής ανακοίνωσης από τους οργανωμένους οπαδούς των Πειραιωτών. Σε αυτήν, η επίσημη «Θύρα 7» αναφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον Δ. Γιαννακόπουλο και… απείλησε με αντίποινα, εάν συμβεί το παραμικρό στον οπαδό, το πρόσωπο του οποίου δημοσιοποίησε ο ιδιοκτήτης του Τριφυλλιού! Μάλιστα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποκάλυψαν και επεισόδιο μακριά από το γήπεδο με τον Γιαννακόπουλο, κάνοντας λόγο για σπασμένα τζάμια!

Ωστόσο το Σάββατο τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όχι μόνο δεν έκανε πίσω, αλλά δημοσιοποίησε στο instagram νέα φωτογραφία του οπαδού, μαζί με τη σύζυγό του! Και με την… υποσημείωση «έχεις 48 ώρες να βγεις να ζητήσεις δημόσια συγνώμη». Ενώ σε έτερο ποστάρισμα ανέφερε σχετικά και σε απειλητικό ύφος: «Σας σιχαίνομαι εκ πεποιθήσεως, αλλά δεν σας ενόχλησα ποτέ, διότι ξέρω να σέβομαι τον αντίπαλο. Εγώ ούτε με κουκούλες κυκλοφορώ, ούτε είμαι ανώνυμος. Ξέρετε ποιος είμαι και πού θα με βρείτε. Σκεφτείτε και πράξτε. Δημόσια συγνώμη ή ξεκινάμε. Η επιλογή δική σας».

Η νέα δημοσίευση άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, με τη Θύρα 7 να εκδίδει νέα ανακοίνωση κατά του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού και των οπαδών των Πράσινων που ισχυρίζονται ότι αποκάλυψαν την ταυτότητα του οπαδού, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Η ΞΕΦΤΙΛΑ και η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΑΣ δεν πάει πιο ΚΑΤΩ. ΝΤΡΟΠΗ μόνο αυτό, να στοχοποιείτε γυναίκες και παιδιά, αυτοί είστε, έτσι κινείστε τόσα χρόνια, τα λέγαμε, κανείς δεν μας πίστευε ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το ποστάρισμα με την αρχική φωτογραφία του οπαδού που ο Δ. Γιαννακόπουλος κατηγορεί ότι τον έφτυσε άλλαξε στην πορεία! Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έσβησε τα όσα έγραφε για την… επικήρυξή του και αντικατέστησε στη λεζάντα με μήνυμα προς την Ευρωλίγκα, στο οποίο ανέφερε τα εξής: «Πώς μπορεί κάποιος να περάσει την ασφάλεια, την αστυνομία και να βρίζει και να φτύνει τον ιδιοκτήτη, όπως με αποκαλείται και μου συμπεριφέρεστε, του Παναθηναϊκού; Υπάρχει κάποια διαδικασία για αυτό ή μόνο εάν εγώ είχα αντιδράσει; Γνωρίζει η ηγεσία της γηπεδούχου ομάδας ποιος είναι; Υπάρχει πλάνο από τις κάμερες του γηπέδου για θέματα ασφαλείας όπως αυτό; Υπάρχει νόμιμος τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου;»,

Επιπλέον, με άλλο μήνυμα, ζητάει την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα και της Ευρωλίγκας για όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ, ενώ εγκαλεί του Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για όσα συνέβησαν: «Απορία: Η διοίκηση της ΚΑΕ ΟΣΦΠ δεν είδε, δεν άκουσε τι έγινε; Συμφωνεί ότι πρέπει να προπηλακίζεται η διοίκηση άλλης ομάδος όταν πάει στο ΣΕΦ; Αθλητικός εισαγγελέας υπάρχει; Ευρωλίγκα ακούει κανείς; #τακαλαπαιδια»!

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Και κάτι θα πρέπει να γίνει άμεσα, ώστε η φωτιά να «σβήσει» και να μην προκύψουν τα «ακόμη χειρότερα», που συχνά ακολουθούν τέτοιου είδους κόντρες. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να προσβλήθηκε, μπορεί να είναι οργισμένος, αλλά ό,τι έχει συμβεί από το βράδυ της Παρασκευής, είναι παράλογο και συνάμα επικίνδυνο.

Εάν ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού θέλει να τιμωρηθεί ο οπαδός που κατά τοποθέτησή του τον έφτυσε, αυτό που οφείλει να κάνει είναι να απευθυνθεί στα αρμόδια όργανα και να επιληφθούν της υπόθεσης. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος. Οτιδήποτε άλλο, ξεφεύγει του νομικού πλαισίου, θέτει σε ξεκάθαρο κίνδυνο τον εμπλεκόμενο και δημιουργεί συνθήκες ζούγκλας. Συνθήκες που κανείς άνθρωπος του αθλητισμού δεν θέλει να βιώνει, πόσο μάλλον να τις προκαλεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ