Περιστέρι – Ρέθυμνο 80-64

Περιστέρι – Ρέθυμνο 80-64

Χωρίς να απειληθεί καθόλου το Περιστέρι, επικράτησε εντός έδρας του Ρεθύμνου (80-64) διεύρυνε το αήττητο εντός έδρας σερί του και συνέχισε την ξέφρενη πορεία του.

Μόνο νίκες μετράει το Περιστέρι στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει στο Ανδρέας Παπανδρέου, εκεί που ανάγκασε και το Ρέθυμνο να «προσκυνήσει» το Σάββατο επικρατώντας 80-64! Η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη Basket League (10-2 ρεκόρ), την στιγμή που οι Κρητικοί κάνουν αγώνα δρόμου για να παραμείνουν στην κατηγορία, έχοντας πλέον υποχωρήσει στο 2-10.

Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό, έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό στο παρκέ. Ξεκίνησαν δυναμικά, οικοδόμησαν μια διαφορά μέχρι και 27 πόντους και έπειτα χαλάρωσαν φτάνοντας σε μια πολύ άνετη επικράτηση.

Απόλυτα διαβασμένοι οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να πάρουν διψήφιο προβάδισμα, αφού στο 7′ το σκορ ήταν 19-8, με τον Γιάννη Αγραβάνη να έχει 6 πόντους και 3 ριμπάουντ.  Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 23-11, με το Ρέθυμνο να προσπαθεί να μείνει κοντά στο σκορ και να έχει ρόλο συμπρωταγωνιστή.

Στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου το Περιστέρι με κύριο εκφραστή των επιθετικών του προσπαθειών τον  Μπεν Μπεντίλ (9π.) «ξέφυγε» στο +20 (31-11 στο 13′), ενώ το ημίχρονο έκλεισε στο +27 (50-23), μετατρέποντας το δεύτερο μισό του αγώνα σε Σαββατιάτικο περίπατο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη κατέβασε ταχύτητα χωρίς όμως να χάνει τον έλεγχο του αγώνα. Μπορεί οι Κρητικοί να ήταν ανά στιγμές ανταγωνιστικοί, όμως οι γηπεδούχοι έπρεπε απλώς να διατηρήσουν το προβάδισμα που είχαν χτίσει από το πρώτο μισό. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, το Περιστέρι μπήκε προπορευόμενο με 24 πόντους. Ελάχιστα πράγματα άλλαξαν μέχρι τη λήξη του χρόνου που βρήκε την ομάδα των δυτικών προαστίων νικητή με 80-64.

Τα Δεκάλεπτα: 23-11, 50-23, 68-44, 80-64

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ