Μπάνκι: «Κόντρα στον Ολυμπιακό πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς»

Μπάνκι: «Κόντρα στον Ολυμπιακό πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς»

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ ανέλυσε το ματς με τον Ολυμπιακό και εξήγησε τι θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του προκειμένου να καταφέρουν να φύγουν νικητές από το ΣΕΦ.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 6/1, 19:30) στο ΣΕΦ, με τον Λούκα Μπάνκι να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι προκειμένου να επικρατήσει των Πειραιωτών.

Ο Ιταλός τεχνικός παρακολούθησε την επιβλητική νίκη των ερυθρόλευκων κόντρα στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Παρασκευής και εξήγησε τι θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάνκι: «Βρισκόμαστε πριν από ένα πολύ απαιτητικό αγώνα. Πρέπει να προσεγγίσουμε πολύ προσεκτικά την αναμέτρηση.

O Ολυμπιακός απέδειξε χθες βράδυ σε ποια κατάσταση βρίσκεται, και το επίπεδο του επιθετικού παιχνιδιού του.

Θα ζητήσω από τους παίκτες μου να πραγματοποιήσουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και τα σαράντα λεπτά, μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι το ΣΕΦ.

Θέλουμε ν’ αποδείξουμε στους εαυτούς μας πρώτα, ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σ’ αυτό το επίπεδο, και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε», κατέληξε ο Μπάνκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ