Σλαφτσάκης: «Η βοήθεια του κόσμου ήταν καταλυτική»

Σλαφτσάκης: «Η βοήθεια του κόσμου ήταν καταλυτική»

Ο φόργουορντ του Αρη μίλησε για τη νίκη επί του Ηφαιστου Λήμνου και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

Ο Αρης μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια στον αγώνα με τον Ηφαιστο Λήμνου και στο τέλος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με 65-54, με την οποία πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξαν οι Κίτρινοι και υποκλίθηκε στον κόσμο του συλλόγου, που στάθηκε δίπλα στην ομάδα και τη βοήθησε να φτάσει σε μια πάρα πολύ σημαντική επιτυχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πήραμε μια καλή νίκη. Γνωρίζαμε την κρισιμότητα του αγώνα. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη έχοντας την εκπληκτική υποστήριξη του κόσμου. Μέσα από την άμυνά μας βρήκαμε λύσεις στην επίθεση. Για να δώσουμε αξία στη νίκη πρέπει να χτίσουμε πάνω σ’ αυτή, κερδίζοντας το Ρέθυμνο στο επόμενο παιχνίδι.

Κακά τα ψέματα είναι αρκετή. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Υπήρχε άγχος, αυτό το πρέπει… ηρέμησα περίπου ένα λεπτό πριν αρχίσει το παιχνίδι. Η βοήθεια του κόσμου ήταν καταλυτική. Εκεί που ο Ήφαιστος έβαλε τα 2 τρίποντα, ίσως εκεί να δημιουργήθηκε έξτρα πίεση. Μείναμε ψύχραιμοι, είπαμε ότι δεν πρέπει να δεχθούμε καλάθια. Τουλάχιστον αν δεν βάλουμε τα καλάθια, τουλάχιστον να μη δεχθούμε κι αυτό έγινε. Πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά γιατί ο Ήφαιστος είναι πολύ ποιοτική ομάδα.

Αδικούμε τους εαυτούς μας. Ο τρόπος που χάσαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια ήταν απαράδεκτος. Δεν γίνεται να χάνεται σε τρία λεπτά διαφορά 17 πόντων με την Κύμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ