Γιαννάκης : «Συγγνώμη, εξαφανιστήκαμε»

Γιαννάκης : «Συγγνώμη, εξαφανιστήκαμε»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους του Αρη για την κάκιστη εμφάνιση του αυτοκράτορα στην Πάτρα, στο ματς με τον Προμηθέα,.

Ο Αρης γνώρισε μία από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας του, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να ζητάει συγγνώμη από τους φίλους του αυτοκράτορα για το απίστευτο 70-40 από τον Προμηθέα.

Οσο για το περιστατικό που είχε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ με μερίδα οπαδών, ο δράκος ύψωσε ασπίδα για τον Αμερικανός φόργουορντ.

«Καταρχήν συγχαρητήρια στον Προμηθέα. Εύχομαι η φετινή του πορεία να αποτελέσει έναυσμα για να βρεθούν και παιδιά από την Πάτρα και να ενισχύσουν την ομάδα, καθώς θέλω να πιστεύω ότι αυτός είναι και ο στόχος όλων στον Σύλλογο. Εμείς ελέγχαμε το παιχνίδι στο ξεκίνημά του και βάλαμε δύσκολα στον Προμηθέα, όμως μετά εξαφανιστήκαμε, δεν υπήρχαμε, δεν παλέψαμε… Ζητάω συγγνώμη από τους ανθρώπους που είδαν το παιχνίδι. Χάσαμε όλες τις ατομικές προσπάθειες. Πρέπει η ομάδα μας να παλέψει και να παίξει καλύτερο μπάσκετ στην συνέχεια. Πιστεύω ότι θα είμαστε διαφορετικοί στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να καταλάβουμε ότι κάθε κατοχή μπάλας, κάθε μάχη στο παρκέ δίνει αβαντάζ. Οφείλουμε να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να κάνουμε προπόνηση και το μάτι να γυαλίζει. Χάσαμε με 30 πόντους διαφορά από μια ομάδα που σούταρε με χαμηλά ποσοστά απόψε. Πρέπει να προβληματιστούμε. Δεν νομίζω ότι άμα ξαναπαίξουμε, θα ξανασυμβει αυτό.», είπε αρχικά ο Γιαννάκης.

Οσο για το επεισόδιο με τον Πέτγουεϊ, ο Γιαννάκης είπε: «Ο Πέτγουεϊ είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, κατέβηκε στο παιχνίδι για να βοηθήσει την ομάδα, γενικά είναι ένας παίκτης που δεν δίνει δικαιώματα, ενδεχομένως να αισθάνθηκε εκνευρισμό και πικρία και έγινε ό,τι έγινε… Οσο είχαμε μυαλό και ήμασταν ψύχραιμοι, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Ο Προμηθέας ετοιμάστηκε από τον Ιούνιο, είναι οργανωμένος και δικαιούται να βλέπει ψηλά. Είναι μια ομάδα που πρέπει να έχει ονειρα, της αξίζει να βλέπει ψηλά. Εχω ξαναπεί ότι η δύναμη του Αρη είναι κόσμος, οι άνθρωποι του Αρη πρέπει να συσπειρωθούν…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ