Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε Κιλπάτρικ (pics)

Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε Κιλπάτρικ (pics)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος... ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σον Κιλπάτρικ και τον καλωσόρισε στον Παναθηναϊκό με αναρτητή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος… ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σον Κιλπάτρικ. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, καλωσόρισε τον Αμερικανό σκόρερ, οριστικοποιώντας με αυτόν τον τρόπο ότι ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της σπουδαίας κίνησης των Πράσινων.

Οπως έγινε γνωστό, μετά το πρώτο «ναι» του σπουδαίου σκόρερ που βάζει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός, το βράδυ της Τρίτης πήρε και την υπογραφή του Κιλπάτρικ. Κάτι που ήταν και το βασικό ζητούμενο για το Τριφύλλι. Από τη στιγμή, λοιπόν, που η υπέρβαση ολοκληρώθηκε και με τη… βούλα, ο Δ. Γιαννακόπουλος επισημοποίησε την άφιξη του εκλεκτού του Ρικ Πιτίνο. Του παίκτη που επιλέχθηκε αντί του Νάναλι, ο οποίος επίσης είχε συμφωνήσει με τους Πράσινους.

Εκείνο που έχει αξία να αναφέρουμε είναι ότι ο Γιαννακόπουλος συμπεριέλαβε στην ανάρτησή του και την ημερονία 13/02. Η οποία, βεβαίως, αφορά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ. Ενα παιχνίδι το οποίο έχει… σημαδέψει ως «must win» ο ισχυρός άνδρας των Πράσινων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@seankilpatrick Welcome ☘️ #13/2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ