Μπατίστ: «Θα λατρέψουν τον Κιλπάτρικ στον Παναθηναϊκό»

Μπατίστ: «Θα λατρέψουν τον Κιλπάτρικ στον Παναθηναϊκό»

Ο Μάικ Μπατίστ αποθέωσε τον νέο παίκτη του Τριφυλλιού και υποστήριξε ότι θα τον λατρέψουν όλοι στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός κατέληξε στη λύση Σον Κιλπάτρικ, ο οποίος αναμένεται να γίνει πράσινος άμεσα. Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε για το αγωνιστικό προφίλ του 29χρονου κόμπο γκαρντ και… υποσχέθηκε ότι άπαντες στον Παναθηναϊκό θα τον λατρέψουν. Πιο αναλυτικά ο Μπατίστ στις δηλώσεις του στην εφημερίδα Livesport είπε:

«Το πρώτο που έχω να σας πω είναι πως ο τύπος είναι πολύ ανταγωνιστικός. Μου αρέσει, τον λατρεύω για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Σε όποιο γήπεδο και αν τον βάλεις θα παλέψει σαν σκύλος και θα είναι ανταγωνιστικός. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον καταλάβει αντίπαλος. Πάντα θα τον νιώσει γιατί είναι ανταγωνιστικός».

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ματς με τους Κλίπερς και την αντίδρασή του. Ήταν εκείνος που μας οδήγησε στην νίκη, στην παράταση. Δεν είχε ξαναπαίξει στη θέση του πόιντ γκαρντ αλλά αναγκαστήκαμε να τον βάλουμε και τα κατάφερε περίφημα. Είναι τρομερά ανταγωνιστικός και δεν διστάζει καθόλου. Μπορεί να σουτάρει καλά είτε από ντρίμπλα είτε όχι. Να παίξει πικ-εν-ρολ, να οργανώσει. Και είναι solid αμυντικός. Θα τον λατρέψουν στον Παναθηναϊκό και όλοι στην Ευρώπη. Είναι μαχητής και είναι εξαιρετικός συμπαίκτης στα αποδυτήρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ