Σε καμπ στο All-Star του ΝΒΑ o Ποκουσέφσκι!

Σε καμπ στο All-Star του ΝΒΑ o Ποκουσέφσκι!

Ο «ερυθρόλευκος» άσος τον Φεβρουάριο θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ και θα πάρει μέρος στο ετήσιο διεθνές καμπ Basketball Without Borders, που διεξάγεται στο πλαίσιο του All Star Game του ΝΒΑ.

Την ευκαιρία να προπονηθεί δίπλα στα μελλοντικά αστέρια του παγκοσμίου μπάσκετ και να διδαχθεί τα μυστικά του αθλήματος από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο θα έχει ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Ο άσος του Ολυμπιακού τον Φεβρουάριο θα ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και θα λάβει μέρος στο ετήσιο διεθνές καμπ Basketball Without Borders, που διεξάγεται στο πλαίσιο του All Star Game του ΝΒΑ. Στο BWB επιλέγονται τα καλύτερα ταλέντα από όλο τον κόσμο, με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι μάλιστα να γίνεται ο πρώτος παίκτης από την Ελλάδα που θα αγωνιστεί στο εν λόγω καμπ.

Είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά, το οποίο πραγματοποιεί το ΝΒΑ σε συνεργασία με την FIBA και συμμετέχουν ειδικοί και από τους δύο φορείς. Ο Ποκουσέφσκι θα βρίσκεται ανάμεσα σε σπουδαία ταλέντα, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να λάμψουν και να τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα των κορυφαίων προπονητών, αλλά και παραγόντων του ΝΒΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος το All Star Game θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιηθεί στη Σάρλοτ. Ο Ποκουσέφσκι θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ λίγες ημέρες νωρίτερα για να προετοιμαστεί για το καμπ, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ