Με δύο απουσίες η προπόνηση του Άρη ενόψει Ρεθύμνου

Με δύο απουσίες η προπόνηση του Άρη ενόψει Ρεθύμνου

Χωρίς τον Διαμαντή Σλαφτσάκη και τον Δημήτρη Βεργίνη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με το Ρέθυμνο.

 

 Εν μέσω προβλημάτων συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη ενόψει του σημαντικού εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο σε τρεις ημέρες.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Καστρίτης είδε την Τετάρτη (9/1) να μη συμμετέχουν στο πρόγραμμα οι Δημήτρης Βεργίνης και Διαμαντής Σλαφτσάκης.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από χτύπημα στο πόδι ενώ ο δεύτερος αποτελεί «θύμα» ίωσης λόγω του σφοδρού κρύου που επικρατεί στην χώρα.

Στα θετικά το γεγονός ότι ο Βασίλης Τολιόπουλος ενσωματώνεται όλο και περισσότερο στη νέα του ομάδα μέρα με τη μέρα.

Ο νεαρός γκαρντ που πήρε μικρό χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Ηφαιστο Λήμνου μαθαίνει σιγά σιγά τα συστήματα των κίτρινων και στο ματς της Κρήτης αναμένεται να παραμείνει για περισσότερο χρόνο στο παρκέ.

 Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ: «Με απόντα τον Διαμαντή Σλαφτσάκη πραγματοποιήθηκε η σημερινή (09/01) μεσημεριανή προπόνηση του Άρη που προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο (12/01, 15:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Betshop BasketLeague.

Ο 24χρονος φόργουορντ ταλαιπωρείται από μια ίωση και παρέμεινε κλινήρης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Βεργίνης, εξαιτίας των ενοχλήσεων στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση βίντεο.

Το αυριανό (10/01) πρόγραμμα περιλαμβάνει μια μεσημεριανή προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ