Φλεβαράκης: «Ομάδα με πλήρες ρόστερ η ΑΕΚ, να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι»

Φλεβαράκης: «Ομάδα με πλήρες ρόστερ η ΑΕΚ, να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι»

Ο Κώστας Φλεβαράκης σχολίασε την δύσκολη αποστολή του Κολοσσού Ρόδου κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ έθεσε ως στόχο την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας του.

Τον επικείμενο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ σχολίασε ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Κώστας Φλεβαράκης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ένωση έχει πλήρες ρόστερ, ενώ έθεσε ως στόχο την αγωνιστική βελτίωση των «θαλασσί».

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Κολοσσού:

Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που από την αρχή της σεζόν χτίστηκε, έχοντας θέσει υψηλούς στόχους. Αναμφισβήτητα έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας και ειδικά από την στιγμή που το παιχνίδι είναι εκτός έδρας.

Εμείς, όμως, θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και το ζητούμενο για εμάς είναι να παρουσιάζουμε βελτίωση, σε κάθε μας παιχνίδι. Πρόκειται για έναν αντίπαλο που έχει πλήρες ρόστερ με καλούς ψηλούς και φόργουορντ, ενώ διαθέτει και αρκετούς παίκτες που έχουν εμπειρία και ταλέντο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Από την άλλη, στην επίθεση θα πρέπει να έχουμε πιο ξεκάθαρες επιλογές, κάνοντας καλύτερο διάβασμα του αντιπάλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ