Μία επιστροφή, δύο απουσίες στον Αρη

Μία επιστροφή, δύο απουσίες στον Αρη

Πατέρας έγινε ο Γκάρι ΜακΓκι καθώς η σύζυγός του γέννησε κοριτσάκι.

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη (10/1) η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Γιάννης Καστρίτης είδε με ευχαρίστηση τον Διαμαντή Σλαφτσάκη να επιστρέφει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Βεργίνης παρέμεινε εκτός για μία ακόμη ημέρα, ενώ  δεν προπονήθηκε κατόπιν ειδικής άδειας ο Γκάρι ΜακΓκί, καθώς γέννησε η γυναίκα του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ: «Ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (10/01) με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με το Ρέθυμνο (12/01, 15:30), για τη 13ηαγωνιστική της Betshop Basket League. Απών ήταν ο Gary Mcghee, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της συζύγου του, Mary, η οποία έφερε σήμερα (10/01) στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στη «Γενική Κλινική».  Η οικογένεια του ΑΡΗ εύχεται στον παίκτη της ομάδας μας και στη σύζυγό του να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας, μετά την ίωση που τον κράτησε χθες (09/01) στο σπίτι του. Ο Δημήτρης Βεργίνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού.

Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν αύριο (11/01) το μεσημέρι με μια προπόνηση στο «Nick Galis Hall» την προετοιμασία τους και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για το Ρέθυμνο, «πετώντας» για το Ηράκλειο κι από κει οδικώς θα φτάσουν στον τελικό προορισμό τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ