Καστρίτης: «Πολύ σημαντικό το παιχνίδι με το Ρέθυμνο»

Καστρίτης: «Πολύ σημαντικό το παιχνίδι με το Ρέθυμνο»

Στη κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση στη Κρήτη αναφέρθηκε ο προπονητής του Άρη

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα θέλει να πετύχει στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο ο Άρης. Ο Γιάννης Καστριτης με δηλώσεις του στάθηκε στη σημασία της αυριανής αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί οτι εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Δημήτρης Βεργίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει αύριο (12/01, 15:30, ERTPLAY2) εκτός έδρας το Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Betshop Basket League που είναι η τελευταία του πρώτου γύρου. Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο Γιάννης Καστρίτης για τον αγώνα με την κρητική ομάδα, υπογράμμισε:

«Την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου καλούμαστε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι γι’ αυτούς ο αγώνας, αλλά και πως εμφανίζονται πιο δυνατοί, όταν αγωνίζονται στην έδρα τους. Τους αρέσει να παίζουν γρήγορα, μπροστά στο κοινό τους και είναι πολύ επικίνδυνοι σε λεπτομέρειες του παιχνιδιού, όπως το επιθετικό ριμπάουντ. Πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης θα παίξει αναμφισβήτητα η συγκέντρωση και ο έλεγχος του ρυθμού. Εμείς προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στη νίκη μας απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου και να δούμε πως μπορούμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

ΧΩΡΙΣ ΒΕΡΓΙΝΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Με μια απουσία θα ταξιδέψει σήμερα (11/01) ο ΑΡΗΣ για την Κρήτη. Ο Δημήτρης Βεργίνης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή που αναχωρεί το απόγευμα για το Ρέθυμνο. Τη θέση του στη 12άδα πήρε ο Γιώργος Αγγέλου.

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μια προπόνηση στο «Nick Galis Hall» με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του. Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου.

Την αποστολή του ΑΡΗ απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Jones, Kyser, Τολιόπουλος, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ