Γκρίφιν: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Γκρίφιν: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Στόχος της ΑΕΚ είναι να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο ματς κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου σύμφωνα με τον Μάλκολμ Γκρίφιν.

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ πρέπει να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση και να επιστρέψει στις νίκες στο ματς κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στάθηκε ο Μάλκολμ Γκρίφιν μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Δείτε όσα ανέφερε ο Αμερικνός φόργουορντ:

Προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι ήττες από τον Ολυμπιακό και τη Μπάμπεργκ μάς έχουν πεισμώσει, ώστε να επιστρέψουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Κολοσσό Ρόδου, μία από τις ομάδες που έχω αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα της. Οι μνήμες που έχω από το πέρασμα μου είναι πολύ ευχάριστες. Πέρασα πολύ καλά και τους ευχαριστώ όλους στο νησί.

Αύριο όμως θα είμαστε αντίπαλοι και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να κερδίσει η ομάδα μου. Μπορεί ο Κολοσσός να βρίσκεται στην τελευταία θέση του Πρωταθλήματος της betshop.gr Βasket League, ωστόσο, δεν παύει να είναι μια ομάδα η οποία μπορεί να προκαλέσει ζημιές αν παρουσιαστείς χαλαρός. Θα έρθει χωρίς άγχος για να παλέψει για ό,τι καλύτερο.

Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι στο πλάνο μας. Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να κυριαρχήσουμε και σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση, που την χρειαζόμαστε, να επιστρέψουμε στις νίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ