Κατεδαφίζεται το κλειστό της Αρτάκης, νέα έδρα αναζητά ο Πανιώνιος

Κατεδαφίζεται το κλειστό της Αρτάκης, νέα έδρα αναζητά ο Πανιώνιος

Νέο γήπεδο ψάχνουν οι άνθρωποι του μπασκετικού Πανιωνίου καθώς η ιστορική έδρα των κυανέρυθρων στο κλειστό της οδού Αρτάκης αναμένεται να κατεδαφιστεί.

 

Νέο «σπίτι» αναζητά ο μπασκετικός Πανιώνιος καθώς το ιστορικό γήπεδο της οδού Αρτάκης αναμένεται να κατεδαφιστεί. Όπως φαίνεται το τελευταίο εντός έδρας ματς των κυανέρυθρων στο συγκεκριμένο γήπεδο θα είναι με τον Ήφαιστο Λήμνου στις 26 Ιανουαρίου, ενώ ακολουθεί η διακοπή για το Κύπελλο και τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Πλέον οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναζητούν νέα έδρα με τα κλειστά γήπεδα της Ηλιούπολης και της Γλυφάδας να είναι ψηλά στη λίστα τους.

Πάντως να σημειώσουμε ότι χρειάζεται να λάβουν ειδική άδεια από τον ΕΣΑΚΕ και την αστυνομία καθώς δεν πληρούν τις προϋποθέσεις προκειμένου να φιλοξενήσουν αγώνες Basket League.

Εξάλλου οι εργασίες κατεδάφισης  στο κλειστό της Αρτάκης αναμένεται να ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες αφού πρώτα υπογράφουν οι απαραίτητες συμβάσεις.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η δημοτική αρχή της Νέας Σμύρνης δεσμεύτηκε να βοηθήσει με κάθε τρόπο στην προσπάθεια του Πανιωνίου να βρει νέα έδρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ