Φλεβαράκης: «Κάναμε πολλά λάθη»

Φλεβαράκης: «Κάναμε πολλά λάθη»

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου στάθηκε στα αίτια της ήττας από την ΑΕΚ

Ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε ότι η ομάδα του είχε διάθεση και ενέργεια, αλλά η ΑΕΚ ήταν πολύ εύστοχη και δεν επέτρεψε στους παίκτες του να ελπίζουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που είδα πολλούς ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στο παρελθόν. Βέβαια, σε σχέση με τότε, η ΑΕΚ είναι σε διαφορετικά επίπεδα τώρα και της αξίζουν μόνο συγχαρητήρια.

Σε αυτά τα ματς, που παίζουν οι 6 πρώτες με τους υπόλοιπους, εξαρτώνται από την εικόνα των μεγαλύτερων ομάδων. Το τι μπορείς να διεκδικήσεις εξαρτάται από τι μέρα θα τους βρεις, πόσο κουρασμένοι θα είναι. Αν βρίσκονται σε κρίση.

Ξέραμε ότι η ΑΕΚ ερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα και θα έψαχνε μια νίκη αντίδρασης. Εμείς θέλαμε να το παλέψουμε μέχρι τέλους, αλλά δεν μας άφησε η ΑΕΚ να το διεκδικήσουμε. Είχαμε διάθεση, πήραμε περισσότερα ριμπάουντ.

Είχαμε τον ίδιο αριθμό ασίστ με την ΑΕΚ, αλλά με το ποσοστό που είχαν οι αντίπαλοί μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν δύσκολο να μείνουμε στο παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη, ειδικά αβίαστα, σε καταστάσεις “δύο εναντίον εντός” και “τρεις εναντίον ενός”. Είχαμε και έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, τώρα αντιμετωπίζουμε τον Προμηθέα».

Για το γεγονός πως ο Κολοσσός πήρε περισσότερα ριμπάουντ, αλλά έχασε με 15 πόντους διαφορά: «Η αλήθεια είναι ότι κάναμε πολλά λάθη και η ΑΕΚ είχε πολύ καλό ποσοστό στα τρίποντα. Θεωρώ πως θα μας είναι χρήσιμο το ότι βγάλαμε ενέργεια και είχαμε διάθεση. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Είχαμε έναν πλέι μέικερ λιγότερο και κρατάμε μόνο τα θετικά για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ