Οπαδός σε Καστρίτη: «Ο Αρης είναι η αιτία που ζω!»

Οπαδός σε Καστρίτη: «Ο Αρης είναι η αιτία που ζω!»

Μετά το ματς με το Ρέθυμνο ο Γιάννης Καστρίτης αποκάλυψε ένα περιστατικό με ένα μήνυμα στο κινητό του από έναν φίλαθλο του Άρη που τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό που δείχνει πόσο σημαντική ομάδα είναι ο Άρης για κάποιους ανθρώπους, περιέγραψε στη συνέντευξη Τύπου  του αγώνα με το Ρέθυμνο ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο Ελληνας τεχνικός είπε ότι σήμερα (12/1) το πρωί, πήρε ένα μήνυμα στο κινητό του από έναν φίλαθλο του των κίτρινων ο οποίος του εξήγησε ότι ο «Θεός του πολέμου» είναι ο λόγος που ζει!

Οσα είπε ο κ. Καστρίτης για το συμβάν: «Θα μου επιτρέψετε αν μπορώ να το κάνω αυτό. Δέχθηκα ένα μήνυμα σήμερα το πρωί από έναν φίλαθλο του Άρη και φίλο μου. Μου έγραψε πως για μας, παίκτες και προπονητές ο Άρης είναι η δουλειά μας, αλλά γι’ αυτόν είναι η αιτία που είναι ακόμα ζωντανός.

Θέλω να του αφιερώσω τη σημερινή νίκη και στο πρόσωπό του, παρόλο που ο Άρης έχει κάνει πολλές σημαντικότερες νίκες από αυτή σήμερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που συνεχώς είναι δίπλα μας και μας στηρίζει και το ίδιο θα κάνει και στον αγώνα με το Λαύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ