Παπαθεοδώρου: «Ευχαριστώ τα παιδιά για τη διάθεση και το πάθος»

Παπαθεοδώρου: «Ευχαριστώ τα παιδιά για τη διάθεση και το πάθος»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ευχαρίστησε και τον κόσμο για την παρουσία του.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εντός έδρας του Περιστερίου με 87-73, πραγματοποιώντας  μία εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο του Δικέφαλου για την παρουσία του.

Πιο αναλυτικά ο προπονητής του Δικέφαλου δήλωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την εικόνα που θα έπρεπε. Ήταν κυρίως δικό μας λάθος που δεν καταφέραμε να πείσουμε τους παίκτες ότι παίζαμε με τον 3ο στη βαθμολογία και θα έλεγα ότι δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά. Είχαμε όμως καλή αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι σε μια ομάδα η οποία επιδίωξε να χαλάσει το μυαλό μας, ταυτόχρονα ήμασταν εύστοχοι και πήραμε τη νίκη. Ευχαριστώ τα παιδιά για τη διάθεση και το πάθος αλλά και τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ καθώς μπήκε στην εξίσωση του αγώνα και μας έδωσε ώθηση. Αφιερώνουμε τη νίκη στον γυμναστή μας, τον Παναγιώτη Βασιλείου, γιατί χθες ο μικρός γιος του έκανε μία σοβαρή επέμβαση αλλά ευτυχώς όλα πήγαν, καλά. Εύχομαι να είναι μαχητής όπως είμαστε όλοι στον ΠΑΟΚ».

Για την αντίδραση της ομάδας του και την εικόνα του δεύτερου μέρους: «Θα έλεγα ότι λειτούργησαν τα αντανακλαστικά στη φυγή ενός σημαντικού παίκτη. Η εικόνα της ομάδας είναι υψηλού επιπέδου, είναι όμως η ίδια με την αντίστοιχη περσινή στο ίδιο, χρονικά, σημείο. Φέτος έχουμε καλύτερη χημεία, μεγάλη θέληση και διάθεση».

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου: «Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία είχαμε καλή καλή εικόνα και σε άλλα όχι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό. Είμαστε μέσα στους τρεις στόχους και αυτό απαιτεί πειθαρχία για να είμαστε στο ίδιο επίπεδο απόδοσης κάθε μέρα. Σήμερα έπρεπε να παίξουμε πάνω από το όριο μας για να νικήσουμε. Υπάρχει δρόμος γιατί όλα θα κριθούν στα πλέι οφ, αρκεί να είσαι μέσα στην 6άδα. Οι στόχοι μας αυτή τη στιγμή είναι διαφορετικοί γιατί κοιτάμε την επόμενη μέρα. Δεν μπορούμε να δούμε μακριά».
Κατέληξε αναφερόμενος στο μειονέκτημα που δημιούργησε η αποχώρηση του Γιανίκ Μορέιρα. «Είναι πρόβλημα αλλά και μειονέκτημα όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στην καθημερινότητα γιατί η ομάδα δομήθηκε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Συν τοις άλλοις, είναι μεγαλύτερη η καταπόνηση κάποιων παικτών, γι’ αυτό λέω ότι όσο αντέξουμε θα συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Για την αποχώρηση του Γιανίκ Μορέιρα: «Είναι πρόβλημα αλλά και μειονέκτημα όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στην καθημερινότητα γιατί η ομάδα δομήθηκε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Συν τοις άλλοις, είναι μεγαλύτερη η καταπόνηση κάποιων παικτών, γι’ αυτό λέω ότι όσο αντέξουμε θα συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ