Κόνιαρης: «Συγκέντρωση και άμυνα μας έδωσαν τη νίκη»

Κόνιαρης: «Συγκέντρωση και άμυνα μας έδωσαν τη νίκη»

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη επί του Περιστερίου και στάθηκε στην βελτίωση που επέδειξε ο Δικέφαλος στο δεύτερο ημίχρονο.

Στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με το Περιστέρι στάθηκε ο Αντώνης Κόνιαρης, μετά τη νίκη του Δικεφάλου με 87-73.

Ο 21χρονος γκαρντ τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι στο πρώτο μέρος αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην άμυνα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκαν και μέσα από την πολύ καλή τους επίθεση κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας.

«Ξεκινήσαμε με λάθος τρόπο το παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα, καθώς έπρεπε να είμαστε πιο πιεστικοί. Στα πρώτα 8 λεπτά δεν τα πήγαμε άσχημα, αλλά μετά χάσαμε το μυαλό μας και βγήκαμε εκτός ρυθμού επειδή ασχοληθήκαμε με άλλα πράγματα πέρα από το μπάσκετ. Το Περιστέρι πήρε τη διαφορά σε εκείνο το σημείο, αλλά βγήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι στο δεύτερο μέρος και μέσω της άμυνας πήραμε τη διαφορά».

Για τα ποσοστά του ΠΑΟΚ στο τρίποντο: «Παίρνουμε ό,τι μας δίνει η άμυνα. Αν μας δώσει το τρίποντο θα το εκμεταλλευτούμε. Όλοι σουτάρουμε πολύ καλά σαν ομάδα. Μέχρι στιγμής ευστοχούμε και κερδίζουμε, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για την αποχώρηση του Γιανίκ Μορέιρα και το κενό που δημιουργεί στην φροντ λάιν του ΠΑΟΚ: «Μέχρι στιγμής, καλύπτουμε το κενό πάρα πολύ καλά. Οι «ψηλοί» μας κάνουν τρομερή δουλειά. Έχουμε ένα μικρό θέμα στο ριμπάουντ, αλλά προσπαθούμε να βοηθάμε όλοι για να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Ναντέρ για το Basketball Champions League: «Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όσα παιχνίδια μας έχουν μείνει. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσα χρειαζόμαστε για να περάσουμε. Το παιχνίδι με τη Ναντέρ είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κερδίσουμε. Δεν έχουμε κάνει ακόμα το scouting για το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι η ενέργεια και η συγκέντρωση θα είναι τα κλειδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ