Ο Πέιν ξανά στον Παναθηναϊκό (vids)

Ο Πέιν ξανά στον Παναθηναϊκό (vids)

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα και φέρνει άμεσα στην Ελλάδα τον Αντριαν Πέιν, που φόρεσε και πέρυσι τα πράσινα. Προσπάθειες να βρίσκεται την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, αντικαθιστά τον Λάσμε.

Ο Σον Κιλπάτρικ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, προπονείται υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα πράσινα. Ανεβάζοντας επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο σύντομα μαζί του θα προπονείται ένας ακόμη συμπατριώτης του. Και αυτό διότι παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πάλι ο Αντριαν Πέιν.

Ο 27χρονος σέντερ συμφώνησε σε όλα με τους Πράσινους και έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να ξεκινήσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Πιτίνο. Μια κίνηση επιβεβλημένη κατά τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού. Αλλά και… δημοσιοποιημένη, καθώς ο έμπειρος τεχνικός, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και το… πάρτι των Καταλανών κάτω από τα καλάθια, είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι απαραίτητη η απόκτηση ενός σέντερ, ενός «μεγάλου κορμιού».

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες από τις δηλώσεις του προπονητή του, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με τον βασικό του στόχο και ο Αντριαν Πέιν επιστρέφει στην Ελλάδα και τους Πράσινους, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του. Αυτή τη φορά με νέα δεδομένα, αλλά και με διάθεση από τον Πιτίνο, να τον εντάξει άμεσα και δυναμικά στο rotation. Πιθανότατα και ως βασικό σέντερ του Τριφυλλιού.

Ο Αμερικανός σέντερ έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της ΚΑΕ, έχει εξετάσει την πρότασή τους, έχει απαντήσει κατ’ αρχήν θετικά και έρχεται για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Στεφάν Λάσμε. Μάλιστα απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες της συμφωνίας για να υπογράψει και να πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα.

Εκείνο που πιέζει τους πράσινους είναι ο χρόνος, αφού θέλουν «εδώ και τώρα» αλλαγή στη γραμμή των ψηλών, να μη χαθεί καμία ημέρα και να έχουν νέο παίκτη όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Για το λόγο αυτό άλλωστε και επελέγη ο Πέιν, ώστε να προσαρμοστεί στην ομάδα το συντομότερο δυνατόν και να είναι άμεσα διαθέσιμος στην προπόνηση.

Ετσι, εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, πολύ πιθανόν μέχρι την Τετάρτη ο παίκτης να είναι στο ΟΑΚΑ και να γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΪΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΑΝ ΠΕΙΝ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ