Παπανικολάου: «Αμυνα και Βεζένκοφ μας έδωσαν τη νίκη»

Παπανικολάου: «Αμυνα και Βεζένκοφ μας έδωσαν τη νίκη»

Ο διεθνής άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάσα Βεζένκοφ και επισήμανε ότι όσοι μπήκαν στο παρκέ έδωσαν το κάτι παραπάνω και βοήθησαν τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη στον αγώνα με τον Προμηθέα.

Στην εξαιρετική εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοφ στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα στην Πάτρα με 80-77, για την 13η αγωνιστική της Basket League.

«Ο Βεζένκοφ έκανε πληθωρική εμφάνιση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φόργουορντ των Πειραιωτών, με τον διεθνή άσο να στέκεται στις απουσίες των Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη και να τονίζει ότι όσοι αγωνίστηκαν τα έδωσα όλα και βοήθησαν τον Ολυμπιακό πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ήταν το 5ο παιχνίδι σε 9 μέρες. Κάποιες φορές το μυαλό σταματάει να λειτουργεί αλλά πήραμε τη νίκη. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αφήσαμε τον Προμηθέα να επιβάλλει τον ρυθμό του. Μετά βγάλαμε άμυνες και αυτό μας βοήθησε στη συνέχεια του αγώνα να φτάσουμε στη νίκη. Είναι πολύ μεγάλες οι απουσίες για εμάς.

Για άλλη μια φορά είχαμε παιδιά που έδειξαν χαρακτήρα. Ο Βεζένκοφ έκανε πληθωρική εμφάνιση. Όσοι μπήκανε έδωσαν το κάτι παραπάνω για να έρθει η νίκη. Είμαι καλά. Είμαι υγιής και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ