Γιατράς: «Έφτανε ένα κακό πεντάλεπτο»

Γιατράς: «Έφτανε ένα κακό πεντάλεπτο»

Ο Μάκης Γιατράς σχολίασε την αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του ήταν αρκετό για την έκβαση του ματς.

Στο κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του στην δεύτερη περίοδο στάθηκε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς σε δηλώσεις που παραχώρησε στην στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δείτε όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

«Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο και θεωρώ ότι τα καταφέραμε σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Εφτανε ένα κακό β΄ 10λεπτο, στην ουσία ένα 5λεπτο, προκειμένου να πάρει ένα προβάδισμα ο αντίπαλός μας. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με εξαιρετικό ρόστερ και κέρδισε δίκαια. Εγώ θα πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου, αλλά και στον κόσμο της Πάτρας. Νιώθουμε τους φιλάθλους μας ως κομμάτι μας, είναι ο 6ος παίκτης μας και αυτό το εισπράττουμε συνεχώς. Πλέον, μας περιμένει το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με την Μπεσίκτας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παιχνίδια όπως αυτά με τον Ολυμπιακό είναι ωραία για αυτούς που είναι απ΄ έξω. Οταν τα ζεις από μέσα και καταλαβαίνεις ποιους προπονητές και ποιους παίκτες έχεις να αντιμετωπίσεις, τότε – πιστέψτε με – είναι πολύ δύσκολα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και νομίζω ότι το καταφέραμε, όμως δεν παίζουμε μόνοι μας. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό. Εύχομαι και πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα έρθουν μεγάλες νίκες απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους.

Ο Κατσίβελης είχε παίξει φέτος πολύ λίγο λόγω του τραυματισμού του. Ηταν υγιής και τον ξεκινήσαμε στην 5άδα και βοήθησε. Ξέρουμε την ποιότητά του. Ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις και ήταν θετικός. Προσπάθησε και πάλεψε. Ο Γκίκας έπαιξε φέτος στη Νεπτούνας με πρόβλημα, στο Λαύριο ήρθε κατευθείαν στο γήπεδο και είπε «εγώ θα παίξω για να βοηθήσω την ομάδα». Για να μην είναι σήμερα στο γήπεδο φανταστείτε πόσο χάλια είναι. Και ο Μπράουν όμως έπαιξε με ίωση. Για τον ίδιο λόγο και ο Ολυμπιακός δεν είχε στη διάθεσή του τον Μιλουτίνοφ. Εμείς θέλαμε να παίξουμε και να κερδίσουμε και για τον Νίκο που δίνει πάντα την ψυχή του για τον Προμηθέα.

Το Περιστέρι φτιάχνει την εξίσωση του πρωταθλήματος και αυτό είναι πολύ καλό για το μπάσκετ. Απομένει ακόμη ένας γύρος, θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Σε ό,τι αφορά την Ευρωπη, ξαναλέω ότι ο όμιλος που παίζουμε είναι πολύ δύσκολος. Η Οστάνδη ήρθε στην Πάτρα και κέρδισε και κάποιοι που δεν ξέρανε, λέγανε διάφορα και τώρα η Οστάνδη παλεύει για την πρόκριση. Εξαιρετική ομάδα έχει και η Μπεσίκτας. Εχει πολύ καλούς παίκτες και έμπειρο προπονητή. Θυμίζω ότι έχει κερδίσει στην Εφες Πίλσεν και στη Νταρουσάφακα. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε στην Κωνσταντινούπολη. Παίζουμε μέσα σε 48 ώρες και οφείλουμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ