Κασελάκης «Να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από την Μπεσίκτας»

Κασελάκης «Να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από την Μπεσίκτας»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε ότι ο Προμηθέας θα πρέπει να αφήσει πίσω του την βαριά ήττα από την Μπεσίκτας και να εστιάσει την προσοχή του στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου στην Πάτρα για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Basket League και ο Λεωνίδας Κασελάκης σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα πρέπει να αφήσει πίσω της την βαριά ήττα από την Μπεσίκτας για το Basketball Champions League.

Δείτε όσα ανέφερε ο φόργουορντ του Προμηθέα στον ΕΣΑΚΕ:

Το μυαλό μας είναι στραμμένο στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Κολοσσό στην Πάτρα. Απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα πολύ επικίνδυνη. Ιδιαίτερα, δε, μετά την έλευση του κόουτς Φλεβαράκη, ο Κολοσσός παρουσιάζει πολύ καλύτερο πρόσωπο και παλεύει όλα τα παιχνίδια και στα 40΄.

Ξέρουμε ότι το παιχνίδι χρειάζεται έξτρα προσοχή, καθώς ο αντίπαλός μας αναζητεί νίκες και εκτός προγράμματος, όμως εμείς θέλουμε να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σκοπός μας είναι να αφήσουμε πίσω μας ό,τι συνέβη σε αυτό το παιχνίδι και να επανέλθουμε στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις. Άλλωστε, ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια για την μετέπειτα πορεία μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, οπότε στο μυαλό μας δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη επί του Κολοσσού.

Θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και επιθετικότητα, προκειμένου να μπορέσουμε να επιβάλλουμε πλήρως τον ρυθμό μας. Θεωρώ, άλλωστε, ότι ειδικά όταν αγωνιζόμαστε εντός έδρας μπορούμε να παίξουμε ακόμη πιο γρήγορα, ακόμη πιο δυνατά και σε ακόμη πιο υψηλό ρυθμό.

Καλούμε τον κόσμο να είναι για μια ακόμη φορά στο πλευρό μας. Θέλουμε στο γήπεδο ένα όμορφο χρώμα, με οικογένειες και ανθρώπους του μπάσκετ, προκειμένου να μας στηρίξουν στην προσπάθειά μας απέναντι στον Κολοσσό και στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ