Σλαφτσάκης: «Συγκεντρωμένοι στην άμυνα, ο κόσμος μας δίνει ώθηση και ενέργεια»

Σλαφτσάκης: «Συγκεντρωμένοι στην άμυνα, ο κόσμος μας δίνει ώθηση και ενέργεια»

Για το αυριανό ματς με το Λαύριο (19/01, 5.30 μ.μ.) έγραψε σε blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο 24χρονος φόργουορντ και απεύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο των κίτρινων.

Τον Βασίλη Χρηστίδη διαδέχτηκε ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, εκπροσωπώντας τον Άρη με blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο 24χρονος φόργουορντ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παραμείνει προσηλωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα απέναντι στο Λαύριο αύριο (19/01, 5.30 μ.μ.), ενώ μίλησε και για τη στήριξη των οπαδών, τους οποίους κάλεσε να βρεθούν μαζικά στο Nick Galis Hall.

Αναλυτικά, τα όσα γράφει ο Σλαφτσάκης στο blog του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζοντας ότι ερχόμαστε από δυο νικηφόρα αποτελέσματα, τα οποία έχουν αναπτερώσει πάνω απ’ όλα τη ψυχολογία μας, θέλουμε να δώσουμε αξία στις νίκες αυτές απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου και το Ρέθυμνο. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με νίκη το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Για να το πετύχουμε αυτό κόντρα στο Λαύριο, θα πρέπει να δώσουμε πολύ μεγάλη έμφαση στη μεγάλη δύναμή μας, που είναι η άμυνα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά στο αμυντικό πλάνο μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την παρουσία του και στο Ρέθυμνο. Τον θέλουμε στο πλευρό μας και απέναντι στο Λαύριο, γιατί μας δίνει τεράστια ώθηση και πολύ μεγάλη ενέργεια.

Το Λαύριο, μετά τις ανακατατάξεις στο ρόστερ του, έχει αλλάξει αρκετά το αγωνιστικό του στυλ. Πιστεύω ότι παρουσιάζει σημαντική βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι και παίζει καλύτερο μπάσκετ, σε σχέση με τον μεταξύ μας αγώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα και πρέπει να τη σεβαστούμε. Να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην χάσουμε σε κανένα σημείο τη συγκέντρωσή μας. Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, κανένα παιχνίδι άλλωστε, δεν είναι εύκολο φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ