Καμπερίδης: «Τελικός ο αγώνας με την Κύμη»

Καμπερίδης: «Τελικός ο αγώνας με την Κύμη»

Ο γκαρντ του Πανιωνίου στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με την Κύμη το Σάββατο.

Ο γκαρντ του Πανιωνίου, Γιώργος Καμπερίδης, μέσω του προσωπικού του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα με την Κύμη και τη μορφή «τελικού» που έχει, ενώ είπε πως το πείσμα και η θέληση για νίκη είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ

«Μόνο πείσμα και θέληση για τη νίκη

Παίρνω την…ασίστ από τον συμπαίκτη μου και αρχηγό της ομάδας, Νίκο Δίπλαρο για την εβδομαδιαία επαφή με τους θιασώτες του πρωταθλήματος ΒΕΤSHOP Basket League και φυσικά τους φίλους του Πανιωνίου και εύχομαι, μέσω του πρώτου blog μου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, όλοι όσοι συμμετέχουν στο πρωτάθλημα να έχουν υγεία, καθώς και το ίδιο εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους.

Ο Πανιώνιος αρχίζει τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος από την Χαλκίδα και την έδρα της Κύμης, σ’ έναν αγώνα που έχει, ήδη, χαρακτηριστεί «τελικός» από τους γηπεδούχους και από την δική μου πλευρά και των συμπαικτών μου, δίνω ακριβώς τον ίδιο χαρακτηρισμό για την κρισιμότητα του αποτελέσματος. Ιδιαίτερα για εμάς που ηττηθήκαμε στην έδρα μας από την Κύμη, ο στόχος είναι η νίκη με διαφορά άνω των πέντε πόντων. Δεν θα διεκδικήσουμε τίποτα λιγότερο.

Στα πέντε τελευταία παιχνίδια ο Πανιώνιος κέρδισε εντυπώσεις, καλά σχόλια για την ανταγωνιστικότητα του, αλλά πήρε μόνο τον έναν βαθμό από τις ισάριθμες ήττες. Ειδικά στο παιχνίδι με τον Χολαργό, χάσαμε στο τελευταίο εύστοχο σουτ των αντιπάλων μας και επειδή ήμουν ο παίκτης που μάρκαρε τον σκόρερ, θέλω να τονίσω ότι έπαιξα άμυνα, αποφεύγοντας το φάουλ, ο σκόρερ σούταρε έχοντας δώσει κλίση στο σώμα του προς τα πίσω, αλλά έδωσε μεγάλη καμπύλη στην μπάλα και κατέληξε στο καλάθι μας. Θέμα ικανότητας και τύχης.

Αυτός ο απολογισμός των πέντε ηττών σε αντιδιαστολή με τις εμφανίσεις μας, μπορεί μόνο να μας πεισμώσει ακόμα περισσότερο για το προσεχές παιχνίδι με την Κύμη. Δουλέψαμε κι αυτή την εβδομάδα με προσήλωση σε ό,τι κάναμε λάθος και σε καμία περίπτωση δεν έχουμε χάσει την αυτοπεποίθηση μας. Στην Χαλκίδα το αποτέλεσμα θα κριθεί υπέρ της ομάδας που θέλει πιο πολύ την νίκη και το αποδείξει στο παρκέ.

Έχουμε την προσθήκη του Αl Amin και περιμένουμε να μας ενισχύσει, ενώ εύχομαι καλή συνέχεια στον E.J. Singler για την καριέρα του και όλοι οι παίκτες τον ευχαριστούν για την συνεργασία που είχαμε για 4 μήνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ