Γκρίφιν: «Από τις πιο επικίνδυνες ομάδες το Περιστέρι»

Γκρίφιν: «Από τις πιο επικίνδυνες ομάδες το Περιστέρι»

Ο γκαρντ της ΑΕΚ χαρακτήρισε την ομάδα του Πεδουλάκη ως μια από τις πιο επικίνδυνες της Α1 και επισήμανε ότι οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με το Περιστέρι (19/01, 17:00), για την 14η αγωνιστική της Basket League έκρουσε ο Μάλκολμ Γκρίφιν.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, χαρακτήρισε την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ως μία από τις πιο επικίνδυνες της Α1 και τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στον blog του ΕΣΑΚΕ 

Καλησπέρα σε όλους,

Προερχόμαστε από νίκη στο Basketball Champions League με αντίπαλο τη Ντιζόν, η οποία συνδυάστηκε από μια καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή η νίκη μας κρατάει σταθερά στη πρώτη θέση του ομίλου, ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και στα επόμενα μας που απομένουν.

Αύριο αντιμετωπίζουμε το Περιστέρι, μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες του Πρωταθλήματος. Μην ξεχνάνε ότι ηττηθήκαμε τη πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας και όλοι στην ομάδα θέλουμε να πάρουμε τη ρεβάνς του πρώτου γύρου.  Ο αντίπαλος μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε αντίπαλο, καθώς με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ πάλεψε μέχρι τη τελευταία στιγμή για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό που τελειώσαμε από το προηγούμενο ματς. Έχουμε προπονηθεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς και αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου πιστεύω ότι θα έχουμε ένα θετικό απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ