Άρης: Ξαφνικό πρόβλημα με Μπελ, δύσκολα με Λαύριο!

Άρης: Ξαφνικό πρόβλημα με Μπελ, δύσκολα με Λαύριο!

Χωρίς τον Γκάρι Μπελ -εκτός απροόπτου- θα αντιμετωπίσει ο Αρης το Λαύριο το Σάββατο, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ χτύπησε στο γόνατό του στην προπόνηση!

Πάνω που ο Γιάννης Καστρίτης θα είχε όλους τους διαθέσιμους παίκτες παρόντες για το σημαντικό παιχνίδι με το Λαύριο το Σάββατο (19/1, 17:30) προέκυψε απρόοπτο την παραμονή του ματς.

Συγκεκριμένα ο Γκάρι Μπελ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο και έτσι η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Όπως ενημέρωσαν οι κίτρινοι, το αν ο Αμερικανός γκαρντ αγωνιστεί είναι κάτι το οποίο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Ο Γκάρι Μπελ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο και δεν συμμετείχε στη σημερινή (18/01) προπόνηση, με την οποία ο Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με το Λαύριο.

Ο Αμερικανός παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Η συμμετοχή του στην αυριανή (19/01) αναμέτρηση είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ