Δύσκολες ώρες για τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Δύσκολες ώρες για τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους άθελά του αποκάλυψε τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, με τον άλλοτε διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον Παύλο Γιαννακόπουλο γιγάντωσαν τον Παναθηναϊκό και τον μετέτρεψαν σε έναν «θρύλο» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο λόγος για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες και δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο άλλοτε διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ αποκάλυψε άθελά του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό στο Κάουνας.

«Θα ήθελα να ευχηθώ στον Θανάση Γιαννακόπουλο ταχεία ανάρρωση. Έχει κάποια προβλήματα υγείας. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους στον κόσμο και ελπίζω να αναρρώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λιθουανός, προκαλώντας σοκ στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τις τελευταίες δύο ημέρες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δίνει μια μεγάλη μάχη, στην οποία όλοι εύχονται να βγει νικητής. Όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια, εντός και εκτός γηπέδων. Ο Θανάσης από το βράδυ της Τετάρτης νοσηλεύεται στο ΥΓΕΙΑ και δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία ζήτησαν να μην διαρρεύσει το παραμικρό και τα ελληνικά Μέσα σεβόμενα την επιθυμία τους δεν έγραψαν τίποτα για την κατάσταση του Θανάση.

Ενας άνθρωπος που έγραψε τη δική του ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό, ανεβάζοντας τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης και χαρίζοντας μοναδικές στιγμές χαράς και περηφάνιας στον κόσμο του Τριφυλλιού. Ενας δυνατός άνθρωπος, που όλοι εύχονται να γίνει σύντομα καλά και να βρεθεί ξανά στο ΟΑΚΑ. Εκεί που είδε τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό να μεγαλουργεί εντός και εκτός συνόρων.

Ο αγαπημένος Θανάσης των οπαδών του Τριφυλλιού, οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι και προσεύχονται να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτεια που βιώνει. Ολη η οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα βρίσκεται δίπλα του και εύχεται να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να γυρίσει πίσω δυνατός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ