Στον αέρα το ΑΕΚ-Περιστέρι λόγω μπλακ άουτ στο ΟΑΚΑ!

Στον αέρα το ΑΕΚ-Περιστέρι λόγω μπλακ άουτ στο ΟΑΚΑ!

Απίστευτα πράγματα στο ΟΑΚΑ όπου η αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι είναι στον αέρα λόγω μπλακ άουτ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ κινδύνεψε και η ζωή του ηλεκτρολόγου.

Στο σκοτάδι βυθίστηκε το ΟΑΚΑ λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Περιστέρι που είναι προγραμματισμένη για τις 17:00. Όλα προκλήθηκαν από ζημιά και πτώση τάσης σε ασφάλεια του κολυμβητηρίου, η οποία άφησε χωρίς ρεύμα όλο το αθλητικό συγκρότημα.

Ένας ηλεκτρολόγος που προσπάθησε να επέμβει μάλιστα κινδύνεψε, αλλά ευτυχώς το ρεύμα που τον τίναξε του άφησε μόνο ένα ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αναβολής της αναμέτρησης μιας και ως ώρας το κλειστό γήπεδο μπάσκετ δεν είναι λειτουργικό, ενώ αυτή την ώρα κλιμάκιο της ΔΕΗ βρίσκεται στο κολυμβητήριο και προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί του ιθύνοντες από το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη ηλεκτροδότηση του ΟΑΚΑ, μιας και έχουν σημειωθεί και άλλες φορές πρόβλημα με τις γεννήτριες του γηπέδου στο πρόσφατο παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ