Προμηθέας Πατρών – Κολοσσλος Ρόδου 101-95

Προμηθέας Πατρών – Κολοσσλος Ρόδου 101-95

Την ένατη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα του Προμηθέα, με τους Πατρινούς να επικρατούν του αξιόμαχου Κολοσσού με το εντυπωσιακό 101-95.

Με «όπλο» την εξαιρετική αποτελεσματικότητα του στην επίθεση,  Προμηθέας πήρε μια «επαγγελματική» νίκη (101-95) επί του Κολοσσού στην Πάτρα για την 14η αγωνιστική της Basket League. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά είχε σε καλή μέρα τους Αμερικανούς Μέιερ, Χολ, Παρκς και Μπράουν που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Ετσι οι Πατρινοί πανηγύρισαν την 9η νίκη τους σε 14 ματς, την ώρα που οι Ροδίτες γνώρισαν την 11η ήττα τους και παραμένουν στην τελευταία θέση του πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν 95 πόντους, όμως η άμυνα τους ήταν πολύ κακή, ενώ υπέπεσαν και σε αρκετά λάθη, τα περισσότερα από τα οποία πλήρωσαν.

Οσον αφορά την εικόνα του ματς, ο Προμηθέας έκανε ένα σούπερ πρώτο δεκάλεπτο, σημειώνοντας 35 πόντους και έκτοτε διατηρούσε ένα προβάδισμα ως το τέλος του ματς. Από τη μία βεβαίως οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να χτίσουν διαφορά ασφαλείας, από την άλλη όμως οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν και να προσπεράσουν στο σκορ.

Η ομάδα του Γιατρά διατηρούσε συνεχώς μια διαφορά τουλάχιστον 4-6 και περισσότερων πόντων. Παρκς, Μπράουν και Κασελάκης έκαναν το 101-90 με λιγότερο από ένα λεπτό πριν το φινάλε και έτσι τα πάντα κρίθηκαν εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ