Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαμε να πούμε πως με το ποστάρισμα του ο Γιωργάκης προσπαθεί να... ψηλώσει. Αλλά θα ήταν αστείο και δεν το λέμε.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Τρελάθηκαν» με το Παλέ και τον κόσμο του Άρη οι Βραζιλιάνοι! (pics)

Ακαδημία από τη Βραζιλία βρέθηκε στην ιστορική έδρα του Αυτοκράτορα και έζησε από κοντά την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 5.500 οπαδοί του στη νίκη επί του Λαυρίου με 84-70.

«Τρελάθηκαν» με το Παλέ και τον κόσμο του Άρη οι Βραζιλιάνοι! (pics) | to10.gr

Στιγμές από τη δεκαετία του ’80 και του ’90 έζησε το Nick Galis Hall στο ματς του Άρη με το Λαύριο. Μπορεί ο Αρης να μην έπαιζε για κάποιο τρόπαιο ή έστω και κάποιο ντέρμπι όπως εκείνα τα χρόνια, ωστόσο οι οπαδοί του Αυτοκράτορα έκαναν το καθήκον τους και με το παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Παλέ ήταν γεμάτο, ενθουσιώδες και εκρηκτικό και μόλις η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη καθάρισε την υπόθεση «νίκη» λίγο πριν το τέλος, το σκηνικό… απογειώθηκε.

Την εξαιρετική αυτή ατμόσφαιρα είχαν την τύχη να βιώσει και μια Ακαδημία παιδιών από την Βραζιλία συγκεκριμένα η «Around The Ball 11».

Οι μικροί αθλητές και οι συνοδοί τους έδειχναν με τις αντιδράσεις του να μην πιστεύουν όσα έβλεπαν συμμετέχοντας και αυτοί στο «πάρτι» που είχε στηθεί στις κερκίδες. Αλλωστε το σκηνικό θύμιζε κάτι από βραζιλιάνικο γήπεδο με τους φιλοξενούμενους του Άρη να περνάνε ευχάριστα δύο ώρες.

Τέλος να αναφέρουμε ότι νωρίτερα είχαν επισκεφθεί το Μουσείο του Άρη, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Χάρη Παπαγεωργίου να του ξεναγεί και να τους ενημερώνει καταλλήλως.