ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Τζέφερσον για «αντι-Μορέιρα»

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Τζέφερσον για «αντι-Μορέιρα»

Ο Τζοντρέ Τζέφερσον είναι ο εκλεκτός του Ηλία Παπαθεοδώρου προκειμένου να καλυφθεί το κενό που άφησε η αποχώρηση του Γιανίκ Μορέιρα.

Παρά το γεγονός ότι και χωρίς τον Γιανίκ Μορέιρα ο ΠΑΟΚ τα πάει πολύ καλά, ο δικέφαλος επέλεξε να καλύψει το κενό του που είχε δημιουργηθεί στη θέση του σέντερ μετά τη φυγή του.

Το μεσημέρι της Κυριακής (20/1) οι ασπρόμαυροι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τζόντρε Τζέφερσον, ο οποίος είναι 30 ετών και έχει ύψος 2.08μ.

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό σέντερ Johndre Jefferson, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-19», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΚΑΕ.

Και προσθέτει όσον αφορά το βιογραφικό του: «Ο γεννημένoς στις 30/11/1988 και ύψους 2μ.08 Johndre Jefferson, είναι απόφοιτος του κολεγίου South Carolina και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2011 από την Iskra Svit (Σλοβακία). Έχει αγωνιστεί επίσης στο Ισραήλ (Maccabi Kiryat Gat, Elitzur Ramla), στις ΗΠΑ (Salem Sabres στο IBL), στην Ιταλία (Mantovana, Varese, Aquila Trento), στην Τουρκία (Afyon) και το Λίβανο (Champville), ενώ το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς το  βρήκε στην Cibona, με την οποία όμως έλυσε την συνεργασία στις 24 Δεκεμβρίου 2018».

https://www.youtube.com/watch?v=gyw2PxsJBO0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ