ΚΑΕ ΑΕΚ: «Δακρύσαμε σήμερα, Στέφανε»

Συγκινητική η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ για την μεγάλη επιτυχία του Στέφανου Τσιτσιπά.

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Δακρύσαμε σήμερα, Στέφανε» | to10.gr

Η ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχάρη με τη σειρά της τον Έλληνα τενίστα για την μεγάλη επιτυχία του στο Grand Slam της Μελβούρνης, όπου υπέταξε τον Βασιλιά του αθλήματος Ρότζερ Φέντερερ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Όταν οι λέξεις, ακόμη και οι ελληνικές, μοιάζουν φτωχές για να αποτυπώσουν συναισθήματα

Όταν η αυταπάρνηση δεν έχει άθλημα, αλλά έχει ως ζητούμενο το μεγαλείο της ψυχής, το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και τις εργατοώρες εντατικής προσπάθειας.

Καθηλωμένη όλη η φίλαθλη Ελλάδα παρακολούθησε σήμερα τον δικό μας, Στέφανο Τσιτσιπά, τον δεδηλωμένο «Ενωσίτη», στην πολύωρη «μάχη» με το θρύλο της παγκόσμιας αντισφαίρισης Ρότζερ Φέντερερ. Και τον παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα, να τον κερδίζει 3-1 σετ. Και την έκανε να φουσκώσει από υπερηφάνεια και να βουρκώσει για τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του ελληνικού τένις. Γιατί δακρύσαμε σήμερα, Στέφανε… Από συγκίνηση. Από χαρά…

Σε εποχές δύσκολες για τη χώρα, το εθνικό φρόνημα, για άλλη μία φορά χάρη στο μεγάλο Έλληνα αθλητή, «εκτοξεύτηκε» εκεί, στην μακρινή Αυστραλία, των σπουδαίων Ελλήνων ομογενών.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC -Διοίκηση, στελέχη και αγωνιστικό Τμήμα- αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί από καρδιάς τον Στέφανο και του εύχεται πρωτίστως υγεία για να έχει τη δυνατότητα στο εγγύς μέλλον να σηκώσει την Ελλάδα ακόμα ψηλότερα.

Πανάξιος και ευλογημένος, Στέφανε».

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο