Έγραψε ιστορία με τον Χολαργό ο Μιλουτίνοφ

Έγραψε ιστορία με τον Χολαργό ο Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μάζεψε 17 ριμπάουντ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Χολαργό και έγινε ο τέταρτος ξένος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Α1.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με τα χίλια ζόρια τον Χολαργό εκτός έδρας με 73-68 σε ακόμα ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ ήταν εξαιρετικός και στο ματς με τη νεοφώτιστη ομάδα της Basket League κι έφτασε στο δεύτερο του «double-double» στο φετινό πρωτάθλημα με 21 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Με αυτή του την επίδοση ο Μιλουτίνοφ έγραψε ιστορία με τα χρώματα των ερυθρόλευκων, καθώς έγινε ο τέταρτος ξένος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό πρωτάθλημα ξεπερνώντας τον Ουόλτερ Μπέρι.

Συγκεκριμένα, ο σέντερ των Πειραιωτών έχει μαζέψει 453 και πλέον ανέβηκε μία θέση στην ιστορία των ριμπάουντερ των ερυθρόλευκων με τον Μπέρι να έχει μείνει στα 436. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιλουτίνοφ με τα εννιά αμυντικά έφτασε τα 270 και μπήκε στην πρώτη πεντάδα της σχετικής λίστας, προσπερνώντας τον Ουόλτερ Μπέρι (261) και τον Ντίνο Ράτζα (263). Επίσης με τα οκτώ επιθετικά πέρασε δεύτερος στη σχετική λίστα, αφού έφτασε τα 183 και ξεπέρασε και σε αυτήν τον Μπέρι που είχε 175.

Τέλος ο Μιλουτίνοφ ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση της φετινής Basket League στο ranking με 42 βαθμούς, όσους είχε ο ίδιος στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου απέναντι στον Χολαργό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ