Μανωλόπουλος: «Για τον Νίκο Σαμαρά…»

Ο προπονητής του Ηφαίστου αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο άσο του βόλεϊ.

Μανωλόπουλος: «Για τον Νίκο Σαμαρά…» | to10.gr

Ο Ήφαιστος Λήμνου ηττήθηκε εύκολα από τον Παναθηναϊκό με 84-62 εντός έδρας στην πρώτη του ήττα στο Νίκος Σαμαράς. Ο προπονητής του Ηφαίστου, Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για τον αδικοχαμένο Νίκο Σαμαρά, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του.

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την ομάδα μας και για το νησί. Αναφέρομαι στο γεγονός πως τιμήσαμε την μνήμη του Νίκου Σαμαρά, ενός πολύ μεγάλου παίκτη.

Είναι κάτι που θέλαμε να κάνουμε από την αρχή της σεζόν και νομίζω βρήκαμε την καλύτερη μέρα, σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Συλλόγο στον οποίον είχε αγωνιστεί κι ο ίδιος.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, δεν νομίζω ότι χωράει ιδιαίτερη κριτική. Ήμασταν πολύ χειρότεροι από τον Παναθηναϊκό. Νομίζω μας έχει επηρεάσει ο τραυματισμός του Μπρέιζελτον, ο οποίος αύριο μπαίνει στο χειρουργείο και εύχομαι ταχεία ανάρρωση.

Μπήκαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι, παρόλο που κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα. Βγάλαμε ελεύθερα σουτ, αλλά δεν τα βάλαμε, ήμασταν πάρα πολύ άστοχοι με 1/14 τρίποντα στο πρώτο μέρος.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαστε καλύτεροι αν είχαμε βάλει 3 – 4 ελεύθερα σουτ, γιατί έχουμε πολύ καλούς σουτέρ που συνήθως τα βάζουν αυτά τα σουτ.

Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς. Εμείς συνεχίζουμε γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο με τον Πανιώνιο.

Γι αυτά που κρατάει από το ματς: «Αυτό που κρατάμε είναι ότι όταν παίζεις με μια τέτοια ομάδα, βγαίνουν τα αληθινά προβλήματά σου.

Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε για να γίνουμε καλύτεροι. Θεωρώ ότι στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα, τους κοιτάξαμε στα μάτια. Δεν τους φοβηθήκαμε. Απλά δεν ήταν αρκετό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο