Αγγελόπουλος: «Θυμηθείτε που ήταν η ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο-μπάσκετ πριν 5 χρόνια»

Αγγελόπουλος: «Θυμηθείτε που ήταν η ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο-μπάσκετ πριν 5 χρόνια»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε στην αποψινή εκδήλωση των Παλαιμάχων της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Ο ίδιος είναι ο μεγάλος αναμορφωτής της ΑΕΚ στο μπάσκετ και έχει φέρει αρκετά γρήγορα μεγάλες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Μάκης Αγγελόπουλος απόψε τίμησε την ομάδα ποδοσφαίρου για την περσινή κατάκτηση του τίτλου και εν συνεχεία μίλησε στους παρευρισκόμενους για την μεγάλη άνοδο του κλαμπ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από τότε που ανέλαβε ο ίδιος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Καλή χρονιά! Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε φτάσει τα δυο τμήματα να βραβεύει το ένα το άλλο, τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θυμηθείτε που ήταν αυτές οι ομάδες πριν από 5 χρόνια. Μόνο περηφάνια γι’ αυτά που πετύχαμε τα τελευταία 4-5 χρόνια και τα δύο τμήματα. Τα εύσημα πηγαίνουν κυρίως στους προπονητές και τους αθλητές του συλλόγου.

Αυτοί είναι που μάτωσαν στο γήπεδο για να πάρουν τους τίτλους. Εμείς οι διοικητικοί αν θέλετε που αυτή την χρονική συγκυρία έχουμε τις τύχες του συλλόγου στα χέρια μας, έχουμε την ιστορική ευθύνη να δώσουμε και την ψυχή μας για να παραμείνει ο σύλλογος εδώ ψηλά και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραδώσουμε την ΑΕΚ στις επόμενες γενιές σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που την παραλάβαμε» είπε αναλυτικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ