Το «βασιλόπουλο» του ΑΡΗ

Το «βασιλόπουλο» του ΑΡΗ

Ο Άρης βρέθηκε να χάνει εκτός έδρας από το Λαύριο ακόμα και με 15 πόντους διαφορά, όμως με τεράστια ψυχικά αποθέματα και ένα μεγάλο τρίποντο του Παναγιώτη Βασιλόπουλου έκανε μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη με 71-10! Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και μέχρι τα μέσα σχεδόν του πρώτου δεκαλέπτου ήταν μπροστά στο σκορ […]

Ο Άρης βρέθηκε να χάνει εκτός έδρας από το Λαύριο ακόμα και με 15 πόντους διαφορά, όμως με τεράστια ψυχικά αποθέματα και ένα μεγάλο τρίποντο του Παναγιώτη Βασιλόπουλου έκανε μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη με 71-10!

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και μέχρι τα μέσα σχεδόν του πρώτου δεκαλέπτου ήταν μπροστά στο σκορ (12-13). Από εκεί και πέρα όμως το Λαύριο έκανε ένα σερί 12-6 και πήρε κεφάλι στο τέλος του δεκαλέπτου με 24-19. Αυτό ήταν… Οι παίκτες του Σερελή δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω τους. Παίζοντας καλό μπάσκετ και βρίσκοντας απαντήσεις στους «γρίφους» του Παναγιώτη Γιαννάκη στο παρκέ, δεν έχασαν ποτέ ξανά το προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Έφτασαν λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να προηγούνται ακόμα και με 15 πόντους (55-39) παίρνοντας λύσεις στο σκοράρισμα από τους Κακλαμανάκη και Μουρ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όπως ήταν αναμενόμενο οι παίκτες του Άρη αντέδρασαν και με τους Βον, Μπελ και Γουίβερ ροκάνισαν τη διαφορά στο -2 (68-66) με μόλις 75’’ να απομένουν στην αναμέτρηση.

Το ματς από εκείνη τη στιγμή κινήθηκε στην «κόψη του ξυραφιού» και κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στα… ψυχικά αποθέματα του Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Με το σκορ στο 70-68, ο Κακλαμανάκης έκανε λάθος πάσα και η κατοχή πήγε στον Άρη. Με 3’’ να απομένουν ο Βον βρήκε τον Βασιλόπουλο και αυτός με «ολύμπια» ψυχραιμία ευστόχησε για τρεις πόντους και πάγωσε τους γηπεδούχους. Στον ελάχιστο χρόνο που απέμεινε, ο Γουίγκινς πήρε την ευθύνη του τελευταίου σουτ, αστόχησε και έτσι ο Άρης πανηγύρισε μια ανέλπιστη και πολύ σημαντική νίκη.

Αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ