Γκρίφιν: «Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Γκρίφιν: «Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο γκαρντ της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ, Μάλκολμ Γκρίφιν, μίλησε για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα της Ένωσης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως όλοι στην ομάδα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα έγραψε

«Το σερί των δύσκολων εκτός έδρας αγώνων συνεχίζεται τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη. Μπορεί να προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση – νίκη στο BCL με αντίπαλο τη Φουενλαμπράδα, ωστόσο, αύριο αντιμετωπίζουμε το ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Είναι η δεύτερη φορά φέτος, που αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα του και την πρώτη την θυμόμαστε πολύ καλά, καθώς αποκλειστήκαμε από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Όλοι στην ομάδα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αύριο για να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια μεγάλη σε εύρος νίκη στο Basketball Champions League, και θα μας υποδεχτεί με ανεβασμένη την ψυχολογία του και τον κόσμο στο πλευρό του. Πρέπει να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Να ξεκινήσουμε το ίδιο δυνατά όπως στα τελευταία ματς και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ